mongothealien Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 jak w temacie - szukam programu, który zarejestruje mi stronkę. wiem, że jest cos takiego ale zapomniałem jak się nazywa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 kazda wyszukiwarka ma swoja strone specjalnie do tego. Pare dni temu byl o tym temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 super. szukam softu, który zrobi to za mnie. Yaro - wyobraz sobie, że wchodzisz na setki portali i manualnie pozycjonujesz stronkę wypisując dłuuugi formularz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 progsy rejestrują stronke głwnie do wyrzukiwarek zagranicznych , możesz je znaleśc na stronie http://www.searchengines.pl/pafiledb.php?P...on=viewcat&id=2 - tu masz kilka progsów Natomiast istnieje polaka strona rejestrująca www do polskich wyszukiwarek , nie pamiętam adresu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...