marcinsz0 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 prosze o informacje jak poustawiać w opcjach zarządzanie kolorami aby drukowały mi się zdjęcia w kolorach tak jak mam na ekranie ,bo teraz wychodzą mi jakieś cuda , jak to wszystko ustawić aby uzyskać dobrą jakość i "realnośc " kolorów w druku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 moze za bardzo bajerujesz na obrazku a masz za cienką drukarke do tego?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nie ,chodzi mi o wydrukowanie normalnego nieprzerobionego zdjęcia ,bo w zależności od tego jak się poustawia w zarządzaniu kolorami to róznie potem wychodzi wydruk :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4cik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A mi się wydaje że muisz stery odinstalnąć i instalnąć BTW:masz jakieś wycooliste dzieła w FS 7.0 CE ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1970 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 profile kolorow masz na cd od drukarki i na cd do monitora. trzeba je przegrac/zainstalowac w zakladce profili monitora w windzie a profil drukarki w panelu drukarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 kurde o profilach to ja wiem ale chodzi mi o opcje w programie Photoshop mozna tam dać rózne opcje kolorów ,jak poustawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...