Skocz do zawartości
kamerek

Dlawik fan mate dla colera grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

:P

rozumiem ze nosisz przyciemniane okulary :wink: ale zeby az tak nic nie widziec http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063

a jak chcesz "spiracic" sobie FanMate to http://www.koreamod.com/tt/board/ttboard.c...h&page=2&idx=25

(ale juz kilka razy wklejalem ten adres)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe sorry ale poprzegladnieciu tych topicow z plytami przyklejonych to jakos oczy mi nie chca wspoldzialac z tweak.pl moze jakis konflikt eyeware software ;)

ten pierwszy link to kiedys widzialem a moze mi powiesz czy jest jakas przejsciowka zeby do fanmate podpiac wentyl od grafy - czy musze sobie cosik pomodowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ten pierwszy link to kiedys widzialem  a moze mi powiesz czy  jest jakas przejsciowka zeby do fanmate podpiac wentyl od grafy - czy musze sobie cosik pomodowac?

hehehehe

prawdopodobnie caly mod (jak juz masz FanMate1) bedzie polegal na zamianie wtyczek :P podmieniasz ta na wejsciu FanMate (ta na kabelkach) z ta od oryginalnego wentylatorka - na 80% koncowki na kabelkach (te metalowe wsuwane siedzace w we wtyczkach) beda pasowac i dzieki temu FanMate podepniesz pod karte a wentylatorek pod FanMate :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no jutro pobrzebie mam troche starych wentylkow to sie moze cos znajdzie ;)  zobacyzmy czy na 100% ;) tez tak bedzie ;)

a o czym Ty piszesz :P

ja mialem na mysli ta mala wtyczke od wentylatora na grafice - to nie jest "pelen" molex ale te metalowe koncowki na kabelkach powinny byc takie same

wiesz juz o co mi biega :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi