kamerek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 czy jest jakies rozwiazanie dla coolerow z grafiki do regulacji obrotów? np jakis dlawik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 :P rozumiem ze nosisz przyciemniane okulary :wink: ale zeby az tak nic nie widziec http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 a jak chcesz "spiracic" sobie FanMate to http://www.koreamod.com/tt/board/ttboard.c...h&page=2&idx=25 (ale juz kilka razy wklejalem ten adres) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 hehe sorry ale poprzegladnieciu tych topicow z plytami przyklejonych to jakos oczy mi nie chca wspoldzialac z tweak.pl moze jakis konflikt eyeware software ;) ten pierwszy link to kiedys widzialem a moze mi powiesz czy jest jakas przejsciowka zeby do fanmate podpiac wentyl od grafy - czy musze sobie cosik pomodowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ...ten pierwszy link to kiedys widzialem a moze mi powiesz czy jest jakas przejsciowka zeby do fanmate podpiac wentyl od grafy - czy musze sobie cosik pomodowac? hehehehe prawdopodobnie caly mod (jak juz masz FanMate1) bedzie polegal na zamianie wtyczek :P podmieniasz ta na wejsciu FanMate (ta na kabelkach) z ta od oryginalnego wentylatorka - na 80% koncowki na kabelkach (te metalowe wsuwane siedzace w we wtyczkach) beda pasowac i dzieki temu FanMate podepniesz pod karte a wentylatorek pod FanMate :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 hehe no jutro pobrzebie mam troche starych wentylkow to sie moze cos znajdzie ;) zobacyzmy czy na 100% ;) tez tak bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 hehe no jutro pobrzebie mam troche starych wentylkow to sie moze cos znajdzie ;) zobacyzmy czy na 100% ;) tez tak bedzie ;) a o czym Ty piszesz :P ja mialem na mysli ta mala wtyczke od wentylatora na grafice - to nie jest "pelen" molex ale te metalowe koncowki na kabelkach powinny byc takie same wiesz juz o co mi biega :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ja wiem ale przy okazji zoabcze co moge ze starych sobie powyciagac , I got You man :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 ja wentyl od grafy podlaczylem do famate, po prostu lekko wyginajac 3ci z bolcow na fanmacie. No chyba ze masz jakies inne te molexy, to nie probuj za mocno na sile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...