Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gainwardy używane to po 1

Po 2 on ma 128 Mb, a jakby na to nie patrzeć zawsze lepiej !  8)

No może i tak, ale 128MB przy GeForce3 a zwłaszcza Ti200 daje niewiele... No i w dodatku ten Palit straszy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gainwardy używane to po 1

Po 2 on ma 128 Mb, a jakby na to nie patrzeć zawsze lepiej !  8)

No może i tak, ale 128MB przy GeForce3 a zwłaszcza Ti200 daje niewiele... No i w dodatku ten Palit straszy :(

Jak się pokarzą gry i benchmarki wykorzystujące 128Mb to sie okarze !!! A różnica jest w 1600x1200 i 32bitach ! :wink:

Lisek: Co myslisz o Zalmanie CNPS 3000+ ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się pokarzą gry i benchmarki wykorzystujące 128Mb to sie okarze !!! A różnica jest w 1600x1200 i 32bitach !  :wink:

No tak, ale różnica będzie raczej niezauważalna... Co innego 128MB z Radkiem 8500, on to potrafi wykorzystac...

JLisek: Co myslisz o Zalmanie CNPS 3000+ ???

To zależy :) Cooler bardzo dobry, ale obecnie wolałbym CNPS6000, bo ma wprowadzone kilka udogodnien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym miał 550 zeta do wypłakania, to poszukałbym jeszcze ze 250 zet i łyknął GAINWARD GeForce4 PowerPack! Ultra/650 (Ti 4200), widziałem tę kartę w akcji i jestem zmasakrowany z wrażenia (w porównaniu z moim biednym GF2MX400) :wink:

Tu można o niej poczytać : http://www.gainward.pl/karty/karty/BIG/gef...4_ultra650.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

produkty Palita rzeczywiscie pozostawiaja sporo do zyczenia...moj GF2 MX400 ma pamiec tak niskiej jakosci ze fabrycznie ustawiona jest na 155, juz przy ~165 pojawiaja sie artefakty (ale nie takie denerwujace - np tylko w main menu Q3) Nastepnym razem jak bede kupowal karte to bede sie rozgladal za jakas markowa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym miał 550 zeta do wypłakania, to poszukałbym jeszcze ze 250 zet i łyknął GAINWARD GeForce4 PowerPack! Ultra/650 (Ti 4200), widziałem tę kartę w akcji i jestem zmasakrowany z wrażenia (w porównaniu z moim biednym GF2MX400) :wink:

Tu można o niej poczytać : http://www.gainward.pl/karty/karty/BIG/gef...4_ultra650.html

wlasnie ja kupilem i testuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...