Jacek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 i temu podobnych oznaczen w speed fanie ;) Czy wedug was ten dysk pada? Mogę powiedziec ze niedawno został kupiony i linijka fitnes O to on: ;) Np te Ultra ATA CRC error rate to znaczy ze cos z tasma jest? i kilka innych.. :) Jest moze jakis opis tych oznaczen w języku polskim? I czy to oznacza ze dysk nie jest w pełni sprawny? :) Tzn ze zaczyna się sypac.. Sprawdzałem paroma programami i nei wykazały zadnych błedów :/ help.. :) A jeszcze dodam ze napiecia wynoszą: +5 - 4,68 V choc spada do 4,40 V nawet.. :) +12 - 11,43V w tej chwili choc roznie z tym bywa :) Nawet gdy sa przyzwoite ito i tak fitness jest na 82% :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Tymi paskami zbytnio bym sie nieprzejmowal. U mnie w nowce Barracudzie 120GB/8MB pasek fitness starcza tylko do polowy :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Hm od razu lepiej się poczułem ;) Tzn jest nadzieja ze dysk jest w pełni sprawny a tylko program cos oszukuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...