Adamus1906 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 każda gra w 3D zawiesza mi sie zaraz po starcie,Mam Celka 500,128 RAM,RIVE TNT2,płyt główna Amptron PII-2100.próbowałem nie mal wszystkiego(drivery,windowsy,directxy itp.),wszyscy mi radzili żebym zmienił grafe,ostatio spróbowałem wyłączyć dźwięk w BIOSIE i gry chodziły(ofkors bez dźwięku),no ale bez muzy to sie głupio gra.Niedawno qmpel mi powiedział że miał taki sam problem i okazało sie u niego że ma RAM za bardzo podkręcone.Poszperałem w BIOSIE ale nic nie znalazłem o RAMIE(mam bardzo stary BIOS),no więc może jest jakiś program na Windowsa którym można sprawdzić czy RAM jest podkręcone?ALbo może macie jakieś inne propozycje rozwiązania mojego problemu? HELP ME!!! P.SNadmienie że przed 3 formatami wszystko było OK,ale jakoś wtedy wymieniłem sobie w KOmisie pamięć RAM i procka i jak sformatowałem to sie zaczęło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Podobny problem kiedys rozwiazalem wpisujac np 60,75 w dxdiag w "zastap odswiezanie" w zakladce wiecej pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie pomogło,macie jakieś inne propozycje? P.S.Sorki że tak długo ale miałem problemy z netem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...