fipa Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Mam radiowy interner. Płace 60 zł za 64 kbps. mam trnsfery na kazie czy getright okolo 7,5kb. mozna to jakoś zwiekszyc? nie mowcie ze radiowka to kapota bo ja uwazam ze tak nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 64kbps = 8KB/s. Czyli co chcesz zwiększać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 jak sie to przelicza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 siem dzieli przez 8 :D jeszcze celem wyjaśnienia kbps - kilo bit per second - a kilobajtów już chyba wyjaśniać nie muszę:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Co jak się przelicza? 1 bajt = 8 bitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 witam. fipa15 60 PLN za 64 kbps to troche duzo. ja za 59 PLN mam też łącze radiowe tylko ze nominalnie jest to 512 kbps ale nierzadko wyciagm wiecej. pozdro & narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Zależy od sieci i umiejscowienia. A sdi za 115kbps kosztuje ~120pln ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 w moim miescie istnieje tylko taki radiowy net chyba ze tpsa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 to i tak calkiem niezle u mnie radiowka chodzi jak krew z nosa. ale starszy ich caly czas trenuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Zależy od sieci i umiejscowienia. A sdi za 115kbps kosztuje ~120pln ;]Taaa jasne ;), ~140zł :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Ech '~' == 'około'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 witam. fipa15 60 PLN za 64 kbps to troche duzo. ja za 59 PLN mam też łącze radiowe tylko ze nominalnie jest to 512 kbps ale nierzadko wyciagm wiecej. pozdro & narkaTrochę nie chce mi się wierzyć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Trochę nie chce mi się wierzyć.... heh a jednak :/ namow rodzicow, tzn nie wiem ile masz lat, bo wm oim przypadku np. rodzicow :D i jak juz placa te 60 pln, to moze zaplaca ci 149 i zalozysz neo+ (predkosc 512 kbps), wiem ze to nielegalne, ale moze uda ci sie kogos namowic na podzielenie tego lacza i placenie po 75 pln, routery nie sa chyba drogie i bedziesz mial w sumie 8x szybsze lacze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 nie da rady... nikt z moich sąsiadów nie chce wyłożyc zadnej kasy na neta a zresztą oni mają celki 300 itp wiec poco im net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Nie rozumiem zależności celeron 300 <-> net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 mają slabe kompy nie stac ich nawet na zmiane plyty i procka (probonowalem im za 180 zl A1200 i ECS K7VZA z 128 Ram, a myslisz ze beda sie ze mna na neta skladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Zależy od sieci i umiejscowienia. A sdi za 115kbps kosztuje ~120pln ;]Taaa jasne ;), ~140zł :P. Nie żebym sie czepiał SDi 139,10zł !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 WiFi to fajna sprawa, mozna stosunkowo latwo sie wpiac bez obawy klopotow ze strony "profesjonalnych" ISP :) Troche informacji mozna znalezc tu http://warchalking.xo.pl/ Ja osobiscie w taki sposob podlaczylem brata przez kilka do jednego z poznanskich isp via wifi. Po zapoznaniu sie z oferta stwierdzam ze radio to nie jest najlepsze rozwiazanie ale pobawic sie mozna :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...