KRECIO Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Jaka predkosc ma port AGP 2.0 (4X) ile moze przezucic danych w ciagu sekundy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 AGP-266 MB/s AGP 2x-533 MB/s AGP 4x-1.07 GB/s AGp 8x-2.14 GB/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A slyszales o jakims nowym standarcie PCI ktory to ma przerzucac do 2.5Gb/s? Moze znasz jakies linki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 w ostatnim albo w przedostatnim czipie jest cos na ten temat napisane, looknij tamna stronke albo kup/pozycz/zawin przedostatni numer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Oj niestety nbie mam chipa bo nie kupuje :( ale jak wyczjisz jakiegos newsa tio zapodaj linka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A slyszales o jakims nowym standarcie PCI ktory to ma przerzucac do 2.5Gb/s? Moze znasz jakies linki? Jest to PCI Express ale wczesniej pojawia sie jeszcze 2 wersje starego PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 To zanim wyjdzie to PCI expres to bedzie juz AGP X12 hie hie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 To zanim wyjdzie to PCI expres to bedzie juz AGP X12 hie hie Jedno drugiemu nie przeszkadza...a szybsze PCI przydadza sie m.in. przy kartach sieciowych 802.3ae (10Gbitow/sek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 AGP-266 MB/s AGP 2x-533 MB/s AGP 4x-1.07 GB/s AGp 8x-2.14 GB/s 1.07 GB/s nie wyflana na wiecej niz 2.5GB/s :) nie kluc sie ... :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Cos takiego jak PCI-X chyba tyz jest albo bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 AGP-266 MB/s AGP 2x-533 MB/s AGP 4x-1.07 GB/s AGp 8x-2.14 GB/s 1.07 GB/s nie wyflana na wiecej niz 2.5GB/s :) nie kluc sie ... :lol: 8)A ty co tak sie cieszysz debilu i tak wyszlo na moje...jeszcze przez conajmiej 4 lata nie bedzie uzadzen na ten standart!! a jak juz beda to bedzie nowe AGP i i tak bedzie szybsze niz to PCI!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 tak swoja droga to popatrzcie sie na to: http://www.tomshardware.com/mainboard/02q3...nforce2-10.html W kolumnie dla KT333 pisze jak byk ze KT333 dziala w AGP 8X!!!!!!! Mysle ze to jest blad. Co wy myslicie o tym!!! Nawet Tomshardware moze sie pomylic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 A ty co tak sie cieszysz debilu i tak wyszlo na moje...jeszcze przez conajmiej 4 lata nie bedzie uzadzen na ten standart!! a jak juz beda to bedzie nowe AGP i i tak bedzie szybsze niz to PCI!!! :P Kulturka widze...urzadzenia na ten standard beda szybciej niz kompy z ich obsluga...wspracie ze strony chipow bedzie w drugiej polowie 2003 wiec niedaleko. Pozatym chyba nadal nie rozumiesz ze jest roznica w zastosowaniu AGP i PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 A ty co tak sie cieszysz debilu i tak wyszlo na moje...jeszcze przez conajmiej 4 lata nie bedzie uzadzen na ten standart!! a jak juz beda to bedzie nowe AGP i i tak bedzie szybsze niz to PCI!!! :P Kulturka widze...urzadzenia na ten standard beda szybciej niz kompy z ich obsluga...wspracie ze strony chipow bedzie w drugiej polowie 2003 wiec niedaleko. Pozatym chyba nadal nie rozumiesz ze jest roznica w zastosowaniu AGP i PCI. Ja rozumiem, ale ..::SNAP::.. nie rozumie...jemu sie zdaje ze beda robic na to nowe PCI kary kraficzne hie hie i ze nie bedzie sie juz uzywac AGP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja rozumiem, ale ..::SNAP::.. nie rozumie...jemu sie zdaje ze beda robic na to nowe PCI kary kraficzne hie hie i ze nie bedzie sie juz uzywac AGP! Bo zapewne beda...ja uwazam ze duzo lepiej bylo wprowadzic wczesniej szybsze PCI a nie kombinowac z AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 to nowe pci nazywa się PCI X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 PCI - Primary Comunication Interface AGP -Accelerated Graphic Port To takie moje rozwinięcia !!! Tak mi na myśl przyszły ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja rozumiem, ale ..::SNAP::.. nie rozumie...jemu sie zdaje ze beda robic na to nowe PCI kary kraficzne hie hie i ze nie bedzie sie juz uzywac AGP! Bo zapewne beda...ja uwazam ze duzo lepiej bylo wprowadzic wczesniej szybsze PCI a nie kombinowac z AGP. OJ Krecio :) pokrec swoje wiatraczki :) na 17v :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja rozumiem, ale ..::SNAP::.. nie rozumie...jemu sie zdaje ze beda robic na to nowe PCI kary kraficzne hie hie i ze nie bedzie sie juz uzywac AGP! Bo zapewne beda...ja uwazam ze duzo lepiej bylo wprowadzic wczesniej szybsze PCI a nie kombinowac z AGP. OJ Krecio :) pokrec swoje wiatraczki :) na 17v :)alez mi dowaliles snap hie hie moze jeszcze jakies ciekawe sugestie....powiedz jak tam twoje o/c na twym slawnym ECS k7s5a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja rozumiem, ale ..::SNAP::.. nie rozumie...jemu sie zdaje ze beda robic na to nowe PCI kary kraficzne hie hie i ze nie bedzie sie juz uzywac AGP! Bo zapewne beda...ja uwazam ze duzo lepiej bylo wprowadzic wczesniej szybsze PCI a nie kombinowac z AGP. OJ Krecio :) pokrec swoje wiatraczki :) na 17v :)alez mi dowaliles snap hie hie moze jeszcze jakies ciekawe sugestie....powiedz jak tam twoje o/c na twym slawnym ECS k7s5a?:) a jak tam twoj demon predkosci?nadal kopiujesh 700bm w 5 minut :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...