Skocz do zawartości
KRECIO

JAKA PRĘDKOŚĆ?

Rekomendowane odpowiedzi

AGP-266 MB/s

AGP 2x-533 MB/s

AGP 4x-1.07 GB/s

AGp 8x-2.14 GB/s

1.07 GB/s nie wyflana na wiecej niz 2.5GB/s :) nie kluc sie ... :lol: 8)
A ty co tak sie cieszysz debilu i tak wyszlo na moje...jeszcze przez conajmiej 4 lata nie bedzie uzadzen na ten standart!! a jak juz beda to bedzie nowe AGP i i tak bedzie szybsze niz to PCI!!! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak swoja droga to popatrzcie sie na to:

http://www.tomshardware.com/mainboard/02q3...nforce2-10.html

W kolumnie dla KT333 pisze jak byk ze KT333 dziala w AGP 8X!!!!!!!

Mysle ze to jest blad. Co wy myslicie o tym!!!

Nawet Tomshardware moze sie pomylic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty co tak sie cieszysz debilu i tak wyszlo na moje...jeszcze przez conajmiej 4 lata nie bedzie uzadzen na ten standart!! a jak juz beda to bedzie nowe AGP i i tak bedzie szybsze niz to PCI!!! :P

Kulturka widze...urzadzenia na ten standard beda szybciej niz kompy z ich obsluga...wspracie ze strony chipow bedzie w drugiej polowie 2003 wiec niedaleko. Pozatym chyba nadal nie rozumiesz ze jest roznica w zastosowaniu AGP i PCI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kulturka widze...urzadzenia na ten standard beda szybciej niz kompy z ich obsluga...wspracie ze strony chipow bedzie w drugiej polowie 2003 wiec niedaleko. Pozatym chyba nadal nie rozumiesz ze jest roznica w zastosowaniu AGP i PCI.

Ja rozumiem, ale ..::SNAP::.. nie rozumie...jemu sie zdaje ze beda robic na to nowe PCI kary kraficzne hie hie i ze nie bedzie sie juz uzywac AGP!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem, ale ..::SNAP::.. nie rozumie...jemu sie zdaje ze beda robic na to nowe PCI kary kraficzne hie hie i ze nie bedzie sie juz uzywac AGP!

Bo zapewne beda...ja uwazam ze duzo lepiej bylo wprowadzic wczesniej szybsze PCI a nie kombinowac z AGP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo zapewne beda...ja uwazam ze duzo lepiej bylo wprowadzic wczesniej szybsze PCI a nie kombinowac z AGP.

OJ Krecio :) pokrec swoje wiatraczki :) na 17v :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alez mi dowaliles snap hie hie moze jeszcze jakies ciekawe sugestie....powiedz jak tam twoje o/c na twym slawnym ECS k7s5a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alez mi dowaliles snap hie hie moze jeszcze jakies ciekawe sugestie....powiedz jak tam twoje o/c na twym slawnym ECS k7s5a?
:) a jak tam twoj demon predkosci?nadal kopiujesh 700bm w 5 minut :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...