matyj Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Mam takie pytanko mam aparacik HP Photosmart 620 i on posiada gniazdo na karty typu SD, no i tu sie tak zastanawiam bo jedni mowia ze ten standard kart jest zblizony do standardu MMC, roznia sie od siebie tym tylko ze SD ma szybszy zapis niz MMC. No i tu mam pytanie w koncu jak to jest z tym stadardem bo chcialabym wiedziec czy do tego gniazda SD (aparatu HP) moge wkladac karty typu MMC ( w tym wypadku z telefonu Siemens SL45i). :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ja tez przylaczam sie do tego pytania.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Witam! Wydaje mi sie ze powinien odczytywac tez karty MMC moja Minolta obsluguje zarowno karty SD jak i MMC wiec mozliwe ze sa kompatybilne ze soba.Poczytaj instrukcje od aparatu a jak tam nic nie znajdziesz to najwyzej wloz karte MMC do cyfraka najwyzej napisze Ci ze format karty jest niepoprawny i tyle.Pozdro. [update] Format SD jest nowszy niz MMC wiec mozliwe ze sa kompatybilne w dol karty SD maja szybszy zapis i odzczyt i posiadaja zabezpieczenie przed usunieciem zawartosci ale sama budowa karty jest taka sama. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...