Pinki Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Jak zamontowac miedziaki na pamiatki GF4? Wystarczy sam klej termo? Jesli tak to jaki i gdzie go dostac zeby byl na stanie i dalo sie oderwac miedziaki po zabiegu z lodowka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 wystarczy sam klej, jezeli kcesz klej, to thermopox miedziany (nie pamietam dokladnej nazwy, sorry) arctic silver(ale koszt 60, czy tam 70 zeta :lol:) i arctic alumina lub plastry zelowe co do tego thermopoxa, to nie wiem, czy doczyscisz pamiatki po zdjeciu radiatorooff przyklejonych na ten klej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Czy to bedzie OK? Miedziaki przyklejone kropelka na rogach z pasta: Pasta termoprzewodząca THERMOPOX 75 AGS 3 g brutto PLN: 15 A na druga strone GPU : SUNON 80x80 mm 25 mm PTS1-6OC 3000 brutto PLN: 14.5 Czy kropelke uda sie odkleic po zabiegu z lodowka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 jezu nastepny ma logo nvidia..., jak dasz malo kropelki to nie bedziesz musila robic akcji lodowka, daj na same rogi pinkas/logo: hihihi:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Gdzie ty masz logo GF4? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 ale dlaczego kropelka??? wszyscy sie uparli, nie lepiej na prof. klej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Ja ci powiem tak. Osobiście dorobiłem radiatorki na pamiątki w karcie R-8500. Jako spajacza użyłem kleju termoprzewądzącego Thermopox 85 ct. Koszt tego wynosi około 30 zł. A w praktyce sprawdził się wręcz wspaniale. Mało tego. Za pomocą tegoż własnie kleju zmieniłem cooler na procku karty. Zamontowałem ThermalTake BlueORB. A że niestety nie miałem innej możliwości przytwierdzenia tego jak tylko na klej, to użyłem właśnie też tej pasty. I jak na razie wszystko gra. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Koszt tego wynosi około 30 zł.) u atea chyba 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Chcialbym zeby pozniej dalo sie to odkleic Jak cos sie stanie z karta to bedzie trzeba to usunac Juz wybralem paste Pasta termoprzewodząca THERMOPOX 75 AGS 5g Teraz kropelka straczy czy uzyc czegos innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...