kikus Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=18207088 Info z www.lge.pl Cena detaliczna: 3599 PLN... Czy nie uwarzacie ze to śmierdzi... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Być może. Od gościa bez komentaży bez odbioru osobistego to ja mogę kupić coś za 10PLN, a nie za ponad 1000 (tylko naiwni tak kupują). Przy odbiorze osobistym nie widzę problemu. OT Z tymi tematami, to ewidentnie prosisz się o bana (nie pierwszy to Twój topic zatytułowany niezgodnie z regulaminem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 raczej kit , gosc ma 0 komentarzy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 wałek na 100% jak by był odbiór osobisty sam bym sie przejechał do Radomia po ten monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 wałek na 100% jak by był odbiór osobisty sam bym sie przejechał do Radomia po ten monitor Jestem z Radomia więc zorientuje się co kolo kroi.Możliwe , że z TIR-a spadły... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 3 rzeczy dlaczego to niewypał : :) 1. W opisie jest ze kupił miesiąc temu a urzywał 7 dni :) 2. Po co by kupował za 3000 zł zawalisty monitor a za 30 dni sprzedawał... a pozatym to 2 monity wiec jeszcze lepiej.. gdyby to była prawda to straciłby jakieś 3.500 zł ;) 3. Zero komentarzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 wałek na 100% jak by był odbiór osobisty sam bym sie przejechał do Radomia po ten monitor Jestem z Radomia więc zorientuje się co kolo kroi.Możliwe , że z TIR-a spadły... :wink: Tak tak luknij tu i tam może i z "TIRA SPADŁY" ja tego nie wiem. Jesteś z Radomia jak będziesz coś wiedział to daj znać OK?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...