Galago De Codi Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 No własnie, słyszę tykanie w zalilaczu takowym gdy jest do zasilania podłączony, jest rytmiczne mniej więcej co jedną sekundę. Oczywiście komp nie chodzi, potem juz nie słyszę z wiadomych powodów :) To normalne??? Okres piszczenia ma za sobą (właściwie tylko raz zapiszczał).... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nie bardzo normalne u mnie ncic takiego sie nie dzieje moj zasilacz ma juz prawie rok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 8O A jak tyo bomba to ktory kabel przeciac teraz hmm? czerwony ? przeciez tam jest w ciul czerwonych. Proponuje zielony, powinno to skutecznie unicestwic mechanizm zapalnika. A tak na serio ja bym go rozkrecil i zbadal to blizej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A tak na serio ja bym go rozkrecil i zbadal to blizej.Sekcja zwłok? Czemu nie, ale do tego przydał by się specjalista - może patolog??? Nie znam się na medycynie :wink: --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 No własnie, słyszę tykanie w zalilaczu takowym gdy jest do zasilania podłączony, jest rytmiczne mniej więcej co jedną sekundę. Oczywiście komp nie chodzi, potem juz nie słyszę z wiadomych powodów :) To normalne??? Okres piszczenia ma za sobą (właściwie tylko raz zapiszczał).... Wieź do serwisu a nie gadaj głupoty ;) Są w Polsce dwa rodzaje huntków, ten który masz (zwykłe) są impotrowane z Węgier i Kazahstanu, cholera wie co oni tam władowali ;) A tak serio - wieź do serwisu a nie gadaj głupoty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 No co wy tak na latwizne isc? bierz siekiere, mlotek, skalpel, lutownice i dremela i zaczynaj operacje. A ze to z kazachstanu :lol: to proponuje uzyc jakiejs maski czy cos bo jeszcze jakiego syfa dostaniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Nieiwem co siedzi u Ciebie w zasilce, ale w moim HuntKeyu nic nie ma ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Nieiwem co siedzi u Ciebie w zasilce, ale w moim HuntKeyu nic nie ma ;]pierdykasz że masz samą obudowe od zasiłki :) , a tak na serio to powyzsza zasiłke mam juz prawie pół roku i na tmy co w podpisie smiga se lajtowo +5=4.98 +12=12.1 -12=11.7 -5=5.00 i żadnego piszczenia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Jeżeli coś pstryka to: -> coś może iskrzyć w środku, detonacja niewykluczona :) -> jakiś przekażnik może nawalać jeżeli coś takiego znajduje się w twojej zasiłce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 YO, wiem ze moge na serwis oddać... ale mam tak ładnie pozamykane przewody w owijkach, jakbym miał to rozwijać, rozcinać to by mi serce pękło. :) a wiadomo na serwisie to :evil: Co więcej, mam złe doświadczenia z zasilaniem, i zawsze wyłączam z gniazdka cały komp. Tak czy inaczej pstryka cichutko jak jest juz napięcie na nim, ale komp nie właczony. Jak komp pracuje.. to sorry ale ja nawet bym nie usłyszal bawarskiego zespołu ludowego jodłujacego w moim pokoju... a gdy komp juz wyłacze to juz nie pstryka ta zasiłka .... dziwne co... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 8O A jak tyo bomba to ktory kabel przeciac teraz hmm? czerwony ? przeciez tam jest w ciul czerwonych. Proponuje zielony, powinno to skutecznie unicestwic mechanizm zapalnika. Nieiwem co siedzi u Ciebie w zasilce, ale w moim HuntKeyu nic nie ma ;]pierdykasz że masz samą obudowe od zasiłki prawie z krzesla spadlem i to dwa razy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...