jonathan Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Sprzet mam taki jak w podpisie. Przez jakis czas bylo wszystko OK. Ale od jakiegos czasu zaczynaja sie dziwne akcje. Jak sobie gram to po jakims czasie gasnie mi ekran. Robi sie poprostu czarny. Slysze dzwieki gry itd ale nie moge sie przelaczyc miedzy oknami ani zakonczyc danej aplikacji. Mialem zainstalowane Catalyst 3.9 ale dzisiaj sie wnerwilem usunolem sterowniki Driver Cleanerem i zainstalowalem Catalyst 3.7. Lecz problem moj nie zniknol. Moze ktos z was wie co sie dzieje??? Moze ktos mial/ma podobny problem??? A moze poprostu karta mi zdycha. Problem ten pojawia sie zarowno na sprzecie kreconym jak i niekreconym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Widze ze kicha. Nikt nic nie wie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 co tu doradzić :? na początku powinieneś sprawdzic na inej karcie graficznej to logiczne.sorubuj jeszcze zainstalować cat"3.8 u mnie jest ok na nich a na innych lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOD Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Jak na moje oko to zasilacz nie wyrabia, w wielu takich przypadkach jest to wina właśnie zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Miałem podobnie, ale ekran nie był czarny, tylko się zamrażał. DŹwięki nadal leciały. Sprawdź chłodzenie grafy, bo może się przegrzewa. Jeśli nie nie to zobacz na innej zasile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Zasilka to Antec TruePower 550W wiec raczej odpada. Zobaczymy moze rzeczywiscie cos z chlodzeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Podmien grafe na inna i zobacz czy tez ci wsysinie obraz, bedzie wiadomo na 100% czy to nie agonia gafy, temperaturke tez warto sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...