bortas Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 dostalem to mailem jako forwardzik, ale musialem to tu umiescic :) mam nadzieje ze nie przesadzilem ciekawe co za student ma taki balagan :?: :?: :) :) w zwiazku iz zdjecia z myszka uznane zostaly oblene to je usunalem ale link zostawilem - jak ktos chce moze obejrzec ale na wlasna odpowiedzialnosc. weza tez usunac :?: :?: :) :) mysz1 mysz2 mysz3 mysz4 o czyms podobnym slyszalem ze u jakiegos studenta karaluchy w drukarce mieszkaly, jak weszly w tryby to przestala drukowac i byla niezla papka :) reed to nie twoj :?: :) :) http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510973 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510975 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510979 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510981 moze ktos ma jeszcze jakies ciekawe przygody lub fotki gdzie zwierzatka lubia siechowac :?: :?:[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ściema.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ściema....popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 no ty se chyba zartujesz, zreszta nie ja to robilem nie ja tego doswiadczylem, ale gadalem z ojcem opowiadal mi jak niedawno u niego w firmie mysz sie usmazyla, siedziala skubana w zasialczu (tak wiekszy - laboratoryjny) i wszystkie kable pogryzla, az trafila na 220V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 karaluchy w sprzecie sie zdarzaja , tyko po otwarciu szybko trzeba to tepic zanim sie rozejdzie :)) z drobiazgow resztki jedzenia , zabawki itp tez (glownie w sprzecie video ) tyle znam przynajnije z przypadkow w sprzecie rtv , a co do przypadkow powyzej , waz mogl tylko wejsc do zasilki jak byla wylaczona a po wlaczeniu pewnie moglby cos zewrzec (nie wiem czy skora weza przewodzi prad) a myszka wyglada na zpasakrowana nieco wiec jestem w stanie uwierzyc w myche w drukarce w tego weza juz mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 niewykluczone ^Garth^ ze masz racje jednak mimowszystko wizja ziwerzatka jak np. taki waz w kompie to nie jest przyjemna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Dla mnie to troszkę obleśne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Dla mnie to troszkę obleśne.no, syfiaste ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Jak to musi śmierdzieć (ta martwa mysz) fee. ja dziękuje za takie fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 mialem kiedys idetycznego mysza (nie w kompie tylko w klatce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 dla mnie oba ściema i ktoś to robyił jst wraźnie chory i wymaga leczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 hmmm... jak dla mnie to mysz moze byc real... zdarzyło i się znaleźć zdechłą mysz w radiu.... no al z tym wężem to przesada.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 hmmm... jak dla mnie to mysz moze byc real... zdarzyło i się znaleźć zdechłą mysz w radiu.... no al z tym wężem to przesada....no też tak sądze ... chociaż :| czemu nie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 hmmm... jak dla mnie to mysz moze byc real... zdarzyło i się znaleźć zdechłą mysz w radiu.... no al z tym wężem to przesada....no też tak sądze ... chociaż :| czemu nie ??? Wąż to ściema na bank jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ściema. Ten wąż jest z gumy/plastiku :P Ale myszka jest reak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 moze do codegenow dodawaja gratis węże?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 fakt z wezem fake :) dopiero zauwazylem ze ten martwy waz na tym srubokrecie jest wybiety (przy glowie) martwuy by poprosty wisial, ale szczerze to komus taki nr zrobic ... wyciaga kompa bo cos niedziala a tam waz siedzi- kiedys to wybrobuje w pracy :) lub na uczelni a po drugie czemu ta drukarka jest tak zajebiscie zasyfiona?? moze ona w ogrodzie stala :?: :?: :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 fakt z wezem fake :) dopiero zauwazylem ze ten martwy waz na tym srubokrecie jest wybiety (przy glowie) martwuy by poprosty wisial, ale szczerze to komus taki nr zrobic ... wyciaga kompa bo cos niedziala a tam waz siedzi- kiedys to wybrobuje w pracy :) lub na uczelni a po drugie czemu ta drukarka jest tak zajebiscie zasyfiona?? moze ona w ogrodzie stala :?: :?: :) :) Waż by plaskik :D A drukarka pewnie stała w piwnicy. Przecież nie leżała na biurki przy kompie :D (chodź kto wie.. niektórzy mają taki burdel w pokoju, że to nawet możliwe... na tweaku jest taki topic o tym jak wyglądają nasze biurka :D może to jest zdjęcie drukarki z którego z tych pokoji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 wentylator w zasilaczu kreci sie dosyc szybko wiec jakim cudem ten waz zdolal by na taka dlugosc sie z niego wysunac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 hmmm... jak dla mnie to mysz moze byc real... zdarzyło i się znaleźć zdechłą mysz w radiu.... no al z tym wężem to przesada....no też tak sądze ... chociaż :| czemu nie ??? Wąż to ściema na bank jak dla mnie. Niekoniecznie. Węże lubią ciepło, może komuś uciekł z terrarium, komputer był jeszcze ciepły, więc wlazł do zasilacza. Sam kiedyś u kumpla widziałem pająka w komputerze, a karaluchy to normalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 azyl: nie zdaża sie tobie czasem wyłaczac kompa? chociaz na chwile? ;) Z myszka uwazam za jak najbadziej prawdziwe... Z węzem sam nie wiem.. też jest taka mozliwosc ... choc trzeba nieraz wyłaczyc kompa zeby tam weszła ;) Lecz nie wierze w to w pełni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...