Skocz do zawartości
bortas

z cyklu - nietypowa awaria sprzetu (troche duze)

Rekomendowane odpowiedzi

dostalem to mailem jako forwardzik, ale musialem to tu umiescic :) mam nadzieje ze nie przesadzilem

ciekawe co za student ma taki balagan :?: :?: :) :)

w zwiazku iz zdjecia z myszka uznane zostaly oblene to je usunalem ale link zostawilem - jak ktos chce moze obejrzec ale na wlasna odpowiedzialnosc.

weza tez usunac :?: :?: :) :)

mysz1

mysz2

mysz3

mysz4

o czyms podobnym slyszalem ze u jakiegos studenta karaluchy w drukarce mieszkaly, jak weszly w tryby to przestala drukowac i byla niezla papka :)

reed to nie twoj :?: :) :)

http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510973

http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510975

http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510979

http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=510981

moze ktos ma jeszcze jakies ciekawe przygody lub fotki gdzie zwierzatka lubia siechowac :?: :?:[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ty se chyba zartujesz, zreszta nie ja to robilem nie ja tego doswiadczylem, ale gadalem z ojcem opowiadal mi jak niedawno u niego w firmie mysz sie usmazyla, siedziala skubana w zasialczu (tak wiekszy - laboratoryjny) i wszystkie kable pogryzla, az trafila na 220V :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

karaluchy w sprzecie sie zdarzaja , tyko po otwarciu szybko trzeba to tepic zanim sie rozejdzie :)) z drobiazgow resztki jedzenia , zabawki itp tez (glownie w sprzecie video ) tyle znam przynajnije z przypadkow w sprzecie rtv , a co do przypadkow powyzej , waz mogl tylko wejsc do zasilki jak byla wylaczona a po wlaczeniu pewnie moglby cos zewrzec (nie wiem czy skora weza przewodzi prad) a myszka wyglada na zpasakrowana nieco wiec jestem w stanie uwierzyc w myche w drukarce w tego weza juz mniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... jak dla mnie to mysz moze byc real... zdarzyło i się znaleźć zdechłą mysz w radiu.... no al z tym wężem to przesada....

no też tak sądze ... chociaż :| czemu nie ???

Wąż to ściema na bank jak dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt z wezem fake :) dopiero zauwazylem ze ten martwy waz na tym srubokrecie jest wybiety (przy glowie) martwuy by poprosty wisial, ale szczerze to komus taki nr zrobic ... wyciaga kompa bo cos niedziala a tam waz siedzi- kiedys to wybrobuje w pracy :) lub na uczelni

a po drugie czemu ta drukarka jest tak zajebiscie zasyfiona?? moze ona w ogrodzie stala :?: :?: :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt z wezem fake :) dopiero zauwazylem ze ten martwy waz na tym srubokrecie jest wybiety (przy glowie) martwuy by poprosty wisial, ale szczerze to komus taki nr zrobic ... wyciaga kompa bo cos niedziala a tam waz siedzi- kiedys to wybrobuje w pracy :) lub na uczelni

a po drugie czemu ta drukarka jest tak zajebiscie zasyfiona?? moze ona w ogrodzie stala :?: :?: :) :)

Waż by plaskik :D

A drukarka pewnie stała w piwnicy. Przecież nie leżała na biurki przy kompie :D (chodź kto wie.. niektórzy mają taki burdel w pokoju, że to nawet możliwe... na tweaku jest taki topic o tym jak wyglądają nasze biurka :D może to jest zdjęcie drukarki z którego z tych pokoji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... jak dla mnie to mysz moze byc real... zdarzyło i się znaleźć zdechłą mysz w radiu.... no al z tym wężem to przesada....

no też tak sądze ... chociaż :| czemu nie ???

Wąż to ściema na bank jak dla mnie.

Niekoniecznie. Węże lubią ciepło, może komuś uciekł z terrarium, komputer był jeszcze ciepły, więc wlazł do zasilacza. Sam kiedyś u kumpla widziałem pająka w komputerze, a karaluchy to normalka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

azyl: nie zdaża sie tobie czasem wyłaczac kompa? chociaz na chwile? ;)

Z myszka uwazam za jak najbadziej prawdziwe... Z węzem sam nie wiem.. też jest taka mozliwosc ... choc trzeba nieraz wyłaczyc kompa zeby tam weszła ;) Lecz nie wierze w to w pełni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi