B3T0N Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 no wiec jutro (tzn dzis:) ) odbieram go na poczcie i chcialbym sie na zapas dowiedziec paru rzeczy: jakie osiagi ma on w 2K3 i 2K1 u Was ? bije radka 9500 ? - bo jestem troche ostatnio cofniety w k. graficznych :((( dobrze zrobilem ze kupilem go za 570zl na allegro ? (nowka okazja) jakie sa najczesciej z nim problemy ? (chodzi o gry i stonowanie kolorow) chyba wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 jakie osiagi ma on w 2K3 i 2K1 u Was ? bije radka 9500 ?Napewno nie mojego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 moze to co podal Crazy_Ivan tez troche pomoze mimo ze tam nie ma odnosnikow do 3dsmarkow :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=611...ghlight=#611094 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 jakie osiagi ma on w 2K3 i 2K1 u Was ? bije radka 9500 ?Napewno nie mojego :twisted: mojego też nie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Za 570 to cena bardzo dobra gwarancje dostałes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 cena bardziej niz good. a wydajnosc hm.. moj 5600 nonultra wyciaga po oc 11,5k w 2k1se a w 2k3 po oc wyciaga prawie rowne 3k. wiec wystarczy dodac troche i juz masz wynik... na moje oko to 12k w 2k1se i 3,7-4k w 2k3 [all po oc] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 mojego tez nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ja u siebie mam 10k na non oc i z poltora roczna winda, na sterach 44.cos tam a krecic mi sie nie chce. Ja za swojego dalem 80zl :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja za swojego dalem 80zl :] 8O ILE ?!?! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 kup mi ze 20 sztuk, ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja za swojego dalem 80zl :] 8O ILE ?!?! 8O eheheeh to żeś chyba od jakiejs lamy kupił, ale prędzej nie dopisałeś jednego 0 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 [.......] Ja za swojego dalem 80zl :] hmm... przeplaciles i to sporo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 tyle doplacilem w serwisie, bo moje gf3ti nie wrocilo na czas :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Panowie nie wiecie gdzie w miare tanio kupic tego fxa 5600 lub fx 5600 ultra ? :) chetnie bym sobie cos takiego sprawil a widze ze cena 560 zl jest wyjatkowo niska . jesli go ktos gdzies tak spotka prosze o kontakt.. 2914051 gg : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Witam, jeżeli kolega chce jeszcze kupic sobie tego fx`a to znalazlem dwa modeliki jeden za 540 zł a drugi za 480 zł czym sie różnią tego Ci nie jestem w stanie powiedzieć, proponuje abyś wszedl na stronke http://www.interes.com.pl/ i napisał maila do firmy sprzedającej, napewno odpowiedzą Ci na to pytanie, są rzetelną firmą i polecam ich gdyż sam u nich praktycznie wszystko, wyjatkiem była buda, kupuje, nie miałem żadnych problemów. Tak więc myślę że wypełniłem swój obowiązek niesienia pomocy :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jeżeli to ędzie Ultra II to sądze , że Wasze Radzie 9500PRO mogą dostać delikatnej czkaweczki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 no wiec jutro (tzn dzis:) ) odbieram go na poczcie i chcialbym sie na zapas dowiedziec paru rzeczy: jakie osiagi ma on w 2K3 i 2K1 u Was ? bije radka 9500 ? - bo jestem troche ostatnio cofniety w k. graficznych :((( dobrze zrobilem ze kupilem go za 570zl na allegro ? (nowka okazja) jakie sa najczesciej z nim problemy ? (chodzi o gry i stonowanie kolorow) chyba wszystko B3TON co ty na allegro za Ultre II sprzedajsz? Jak ten FX za 570?? Kaszanka czy OK ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Pewnie kaszanka, bo B3TON kupuje 9500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...