Skocz do zawartości
paffcio

GEFORCE a TV

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

Ja mam parę pytań:

1) o jaki kabel mam poprosić w sklepie jeśli chce oglądać filmy DVD (włączone na kompie) na ekranie telewizora :?: :?: [ bo zapewne w sklepach nic nie będą wiedzieć]

2) ile taki kabelek może kosztować

:?: :?: :?:

3) czy wystarczy JEDYNIE podłączyć ten kabelek (od wyjścia TV na karcie do telewizora) zeby juz wszystko chodziło :?: :?:

:arrow: Wieeelkie dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ad 1) O kabel do połączenia komputera z TV. W grę wchodzą dwa: s-video albo composite (chinch) -- to już zależy od wyjścia na Twojej karcie i wejścia w TV, bo być może potrzebna będzie jeszcze przejściówka euro (scart) (pomijam kable-przejściówki). Zorientuj się najpierw, co masz.

ad 2) Od kilkunastu do kilkudziesięciu złotych.

ad 3) Musisz jeszcze uaktywnić TV w sterownikach (przełączyć ekran albo sklonować obraz). Mogą się pojawić dodatkowe problemy (brak koloru, słaba jakość obrazu).

4) Pozostaje jeszcze kwestia dźwięku. Jak nie chcesz, żeby leciał w głośnikach komputera, to musisz kupić jeszcze kabel audio, żeby przesłać dźwięk do TV albo do wieży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby ogladac na ekranie monitora, trzeba miec kabel laczacy karte graficzna z monitorem - taki kabel dostajesz za darmo ( !!! ) razem z kupnem monitora.. Pozniej przelaczasz sobie swoim playerem czy chcesz alby pelny ekran byl na TV czy na monitorze. Polecam AllPlayer'a.[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary o czym ty [ciach!] gosc ci jasno wytlumaczyl o co chodzi a ty tu z monitorem wylatasz heh ic ty w [ciach!].

FIKON, następnym razem klikaj ikonę "zgłoś" zamiast się tak zachowywać -- bo może być nieprzyjemnie. :evil:

Dzi@dzi@ uściślił już swoje pytanie w innym topiku i dostał tam odpowiedzi: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52098

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...