-=Macio=- Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ikona Bezpieczne Usuwanie Sprzetu meczy mnie zawsze gdy uruchamiam kompa pojawia mi sie na pasku i za zadna cholere nie chce zniknac. Sprawdzalem w msconfigu i nie mam tam odnosnika do tej ikonki chyba ze nie wiem jak sie nazywa ale raczej bym nie przeoczyl. Jak mam jej sie w takim razie pozbyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 popieram.Mam neo i jest tak samo.a jak podłącze kierownice to sie nie wyswietla druga taka.Jak to wywalić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Hehe to ja sie tez podepne :lol: U mnie sie wyswietla jak nie mam zadnej karty pamieci w czytniku :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja też mam ten sam problem. Wie ktoś co z tym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ja to po prostu na stale ukrylem i po sprawie..ikonka jest ale jej nie widze Najechac na Pasek zadan(prawy klawisz)->wlasciwosci->dostosuj->tam znalezc Bezpieczne usuwanie sprzetu i zaznaczyc "zawsze ukryte" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A jak wywalic to smierdzace okienko ze stanem polaczenia Neo+ ? Wisi mi na pasku "Neostrada Plus 20'45" i wisi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ja to po prostu na stale ukrylem i po sprawie..ikonka jest ale jej nie widze Najechac na Pasek zadan(prawy klawisz)->wlasciwosci->dostosuj->tam znalezc Bezpieczne usuwanie sprzetu i zaznaczyc "zawsze ukryte" To też zrobiłęm chodź ja wole wogole sie go pozbyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Sorry za offtopic,ale chcialbym miec taki problem.(no moze mialem przez 30dni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Sorry za offtopic,ale chcialbym miec taki problem.(no moze mialem przez 30dni)Jeśli chodzi o neo+ to odrazu powiedź, że chciałbyś mieć dużo więcej problemów. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A jak wywalic to smierdzace okienko ze stanem polaczenia Neo+ ? Wisi mi na pasku "Neostrada Plus 20'45" i wisi.... masz modem sagema ? wywal to sterowniki i oprogramowanie tepsy i zaistaluj sobie TO Jest tam wszystko po polsku opisane.Dzieki temu nie bedize dawnload zależny od uploudu, czyli nie bedzie hamulca.Rób wszystko tak jak jest tam napisane[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Mam to samo ale to jest spowodowane przez stery od modemu, jeśli się tam kliknie to w moim przypadku odinstaluje się modem. Więc tego chyba nie da rady wyłączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 FumFel_20 - jakos nie dziala ten podany przez ciebie link...jak mozesz to go albo napraw albo poslij soft na maila, ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...