Hrabol Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 mialem konto na xp ale skasowalo sie i nie widzi podzty alke pliki jak skrzynka odbiorcza.dbx istnieje jak go odczytac bo outlook go nie chce jest jakis program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Katalog: Documents and Settings(nazwa uzytkownika)Ustawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{ciag cyfr i liter}MicrosoftOutlook Express Tam sa wszystkie twoje maile - wystarczy w outlooku zaimportowac Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ja sie dolacze do topicu bo podobny temat a szkoda mi zasmiecac forum i byc moze owoca za glupie tematy dostac 8O chodzi mi mianowicie o to , jakim progsem otworzyc pliki *.mpc i czym ew. przekonwertowac to do .mp3 czy chociaz .wav . pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 winamp + plugin do *.mpc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...