Bouli Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Witam. Problem jak w temacie. Mam trzy kompki, wszystkie na takich samych podzespołach. Płyta główna Gigabyte GA-8LD533P i845GL ALL-IN-ONE Klawiatura MediaTech MT-133 Na wszystkich kompach jest zainstalowany winXP i na wszystkich nie ma "ł" czyli nie działa Alt+L ale działa Shiift+Alt+L i wychodzi z tego "Ł", więc jak dam Caps Lock potem Shify+Alt+L mam "ł". Klawiatura jest ustawiona na polski programisty, działają "ą";"ę" i wszystkie inne, tylko nie "ł" i nie mam znaczenia czy jest to notatnik czy word. Zmieniałem klawiaturę na inną i dalej jest tak samo. Możliwe jest że trzy nowe płyty ze sklepu mają taką samą wadę?? czy jest to może kwestja jakiś ustawień w biosie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 http://groups.google.com/groups?num=25&hl=...%22&sa=N&tab=wg Na przyszłość - najpierw google, potem wyszukiwarka forum tweak, dopiero potem możesz zadać pytanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 extra!!ale proste!!dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...