v1ru5 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 aaaa wlasnie wyszlo demko konsolowego sonic na PC, właśnie ściągnołem ze stronki segi. Ledwo sie w japońskim menu połapałem ale w końcu uruchomiłem, jest zarąnisty. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Z jakiej konsoli jest to konwersja... bo sonickow duzo powychodzilo na rozne platformy.... a do tej postaci mam szczegulny sentyment... wiec z przyjemnasca zagram... moze bys linka zapodal ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 z jakiej to konsoli to nie wiem bo na konsolach nie grałem (chyba ps2) a na z japońskiego niewiele umiem jeszcze :P ftp://www2.sega.co.jp/pub/pc/sonicdx/sadx_trial_b.exe ściągać i grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 z jakiej to konsoli to nie wiem bo na konsolach nie grałem (chyba ps2) a na z japońskiego niewiele umiem jeszcze :P ftp://www2.sega.co.jp/pub/pc/sonicdx/sadx_trial_b.exe ściągać i graćKurde, chciałem zapodać przed tobą, myślałem, że mi się nie uda, bostrona niby w JPN ale szukałem linka 30 sekund 8) To się nazywa intuicja... Ale niestety byłeś pierwszy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 mnie ta gra nie chodzi - po napisach sega etc. wychodzi mi do windowsa komp jak w podpisie, najpierw stery 41.09, potem 44.09 - bez rezulatatu, wgralem wmp9 bo z japonskich krzaczkow to wypatrzylem ale nadal to samo, system mocno "zasyfiony", bez kodekow.... mial tak ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Sonic the Hedgehog 2 przeszedlem chyba z 10 razy na konsoli Sega Mega Drive 16 bit (8 musze miec ta giere na pieca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Sonic the Hedgehog 2 przeszedlem chyba z 10 razy na konsoli Sega Mega Drive 16 bit (8 musze miec ta giere na pieca! Ja jescze ta maszynka mam pod TV i w sonica tez sie zagrywalem do upadlego (to byly czasy - 1 gra starczala na 2 - 3 miesiace), a na dysku mam wszystkie romy tej wspanialej konsolki... dla mnie no.1 4 ever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...