THORGAL Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 no wlasnie bo juz 3 dzien sie mecze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ten od MSI ? a w czym masz problem dokladnie ? Bo podłączasz kabelki i instalujesz stery i potem masz w pasku ikonke i gitara gra (przynajmniej u mnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Napisz o ktory bluetooth Ci chodzi i jakie urzadzenia chcesz podlaczyc. Ja mam bluetooth Belkin'a i zeby dzialal musze (oczywiscie po zainstalowaniu sterownikow) odpalic taki soft "Bluetooth Tray" czy cos podobnego ;) Wtedy pojawia mi sie otoczenie sieciowe 'sieci bluetooth'. No i przynajmniej mam teraz free WAP over my PC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Chodzi o najnowszego laptopa IBM On ma wbudowany bluetooth, moge go nawet wlaczyc,. BA, moge go nawet 'sparowac' z SonyEricssonem p800 i t616, ale nie do konca, bo np, nic a nic nie moge przeslac z telefonu, albi vice-versa. zeby zsynchronizowac ksiazke adresowa to juz chyba trzeba skonczyc wyzsza uczelnie w tym kierunku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Chodzi o najnowszego laptopa IBM On ma wbudowany bluetooth, moge go nawet wlaczyc,. BA, moge go nawet 'sparowac' z SonyEricssonem p800 i t616, ale nie do konca, bo np, nic a nic nie moge przeslac z telefonu, albi vice-versa. zeby zsynchronizowac ksiazke adresowa to juz chyba trzeba skonczyc wyzsza uczelnie w tym kierunku. hehe :) Z telefonami to inna bajka jest. Potrzebujesz oprogramowania do tego, w mojej Nokii sprawa wyglada tak, ze musze porty COM mapowac na bluetootk czy jakos tak :P Zakrecone to jest i soft Nokii jest naprawde koszmarny. Nie wiem jak jest z Ericssonem... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Z erykiem nie ma żadnego problemu... ja mam t68i i łączyłem go z iPacq`em i z portami bluetooth ... łazi. Zasada jest taka. Najpierw trzeba ustawić sieć, i dostęp... powinna być ustawiona funkcja wkrywalności... jeśli nie chciał z tym telefonem pracować laptok to moze coś z nim nie tak.. bo serio zero problemów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Z erykiem nie ma żadnego problemu...I mozesz spokojnie synchronizowac, robic backupy ksiazki telefonicznej z telefonu, etc. ? Bo ja bez dodatkowej konfiguracji moge tylko wysylac/odbierac pliki i tyle. Kurde... szkoda, ze Nokie nie sa takie userfriendly :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...