Fallout Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Sprzęt taki jak w opisie.. nie wiem czy warto zmieniaćpłytę główną na taką co by miała RDram .. Słyszałęm że P4 jest najwydajniejszy właśnie z rimami.. no ale nie wiem czy warto zmieniać moją płytę ... czy duży wzrost wydajności odczułbym po przejściu na rdram ?? Co jeszcze mógłbym zmienić by zwiekszyć wydajność tego komptera za noiezbyt duze pieniądze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja mam RDRAM w drugim kompie i DualDDR PC3200 jest wdajniejszy. P.S. Robią płyty główne z obsługą RDRAM dla P4 2,4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 hmm no chyba tak... a powiesz mi co mógłbym załadowac jeszcze do pieca żeby zwiękkszyć wydajność ?:):) moze coś z grafiką ?? myślałem nad radkiem 9500 ale drogi troszke ... czekam na jakieś sugestie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Plyt na rimy to juz chyba nie produkuja a ceny pamieci to beda porownywalne pewnie z dobrymi ddr'ami. Ogolnie to sie nie oplaca bo wydajnosc tego wcale nie jest super-hiper a juz nie mowiac o mozliwosciach podkrecania. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...