Dj. Gargamel Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 najpierw sie nabijasz, wysmiewasz innych uzytkownikow i dziwisz sie ze ktos ci zwrocil uwage ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 najpierw sie nabijasz, wysmiewasz innych uzytkownikow i dziwisz sie ze ktos ci zwrocil uwage ?? 8O Wysmiewasz innych uzytkownikow :?: 'nastepny nieqmaty' to wysmiewanie uzytkownika :?: Wez przestan... No i pokaz mi, w ktorym miejscu sie 'nasmiewam' bo siakos nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Qfa, nastepny nieqmaty madry sie znalazl A Tobie o co chodzi Nie znasz mnie, wiec po co obrazasz Chuchras, przeczytaj jeszcze raz, co napisałeś do ktootkiego. Bo jest różnica pomiędzy "Qfa następny niequmaty", co powiedziałeś TY, oraz "mądry się znalazł", co powiedzino do ciebie, a o co masz pretensje. Kto tu kogo obraża? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 pomoc przyszla z nieoczekiwanej strony :) dziekuje wydawalo mi sie nie jestem bardzo konfliktowy, zaczynalem sie juz zastanawiac czy nie za dlugo dzisiaj siedze przed kompem i mam problemy z czytaneim ze zrozumieniem, przyznaje podszedlem do topicu za bardzo emocjonalnie i za to moge pszeprosic panowie dajmy sobie spokoj, nikt tu nikogo nie chce na sile przekonywac do swojej muzyki pzodrawiam sluchaczy wszystkich rodzajow muzyki na swiecie kurde to zabrzmialo jak fragment manifestu komunistecznego w kazdym razie wrzucmy na LUZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No nie, obrazilem go mowiac 'nieqmaty' :?: (to 'qfa' nie bylo skierowane do niego) Jak tak to sorry, ciezki dzien dzisiaj mialem. I tak nie wiem w ktorym miejscy sie 'nasmiewam' :? Spoko, PEACE 8) No i jeszcze jedno, przeciez ja slucham TYLKO tej muzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Jakby w imię techno, disco polo, rapu, metalu, muzyki klasycznej czy choćby rocka w stylu wczesnych lat 60 hordy fanatyków biegały po ulicach i domostwach, mordując niegodnych ocalenia profanów i zaprzańców, to żaden nalot policji nie odwiódłby mnie od pieczołowitego gromadzenia światowych zasobów plików z "3" w rozszerzeniu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 jonas taka kolejnosc disco polo , metalu , rapu , muzyki klasycznej , techno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Zapomnieliscie obydwaj o ludowej tffurczosci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Zapomnieliscie obydwaj o ludowej tffurczosci :wink: to mialo byc zlosliwe ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jak by mogl ktos zapodac playliste kawalkow z tego filmiku [ te ktore sie da :wink: ] to bym byl wdzieczny, bo pare mi naprawde wpadlo w ucho ale nie znam tytulow a inne mam i sobie bardzo chwale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Wszystkie tytuly przewijaja sie na koncu. Od 28min 20sek do 28min 40sek 8) Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 :arrow: Tu masz jeden>> Andain - Beautiful Things Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Wszystkie tytuly przewijaja sie na koncu. Od 28min 20sek do 28min 40sek 8) Pozdro :D Dzieki! Nigdy nie ogladam napisow, moze to dlatego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 motorcycle-as_the_rush_comes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...