yotomeczek Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 9800pro by ATI nooo :D Przy odpowiednim chłodzonku śmigają .... (na razie sza - testy) dużo wyżej jak XT :D /rdzeń/ Powiem tak - przy radiatorkach na ramach i zmienionym coolerze (wszystko miedź) 9800pro by ati śmiga 480/750 bez artefaków w 3DMarku 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Moj herc 9800 ma chyba niestety pamieci 3,3ns :-( bo bez artefaktow kreca sie tylko do okolo 680MHz :? Rdzen za to chlodzony WC smiga bez artefaktow spoko na 465MHz :twisted: Wszystko testowane 3DMarkiem 2k3 AAx4 i Aniso x8 przez 2 godziny W podpisie mam link z 480/700 ale wtedy niestety pojawiaja sie juz artefakty w mother nature i sloniach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 9800pro by ATI nooo :D Przy odpowiednim chłodzonku śmigają .... (na razie sza - testy) dużo wyżej jak XT :D /rdzeń/ Powiem tak - przy radiatorkach na ramach i zmienionym coolerze (wszystko miedź) 9800pro by ati śmiga 480/750 bez artefaków w 3DMarku 2003 hehe yotomeczek, wlasnie wychaczylem na allegro takiego radka by ATI glownie przez to ze go tak chwalisz (alternatywa byl drozszy o 200 herc pro) i jak mi tak nie pojdzie jak piszesz to zobaczysz :!: :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Powiem tak - przy radiatorkach na ramach i zmienionym coolerze (wszystko miedź) 9800pro by ati śmiga 480/750 bez artefaków w 3DMarku 2003 Nie no 480/750 nieźle.........Bravo Yotomeczek, pchwal sie nam ile wyciągasz w 3DMarkach..............750 na pamięci to jak dla mnie troche za dużo.......kiedyś spaliłem PowerColora przy mniejszym taktowaniu.......powiem szczerze ja już bym sie bał tyle krecic szkoda karty a różnica w wydajności kilka procent...........chyba że ustawić na kilka minut zapuścić testy (3dMark, Aquamark i inne)......zbobić foto wyniku i na tym finito PS. Yotomeczek mogłbyś pokazać jakieś zdjęcia ..........jak zmodowałeś chłodzenie w swoim Radeonie...........jestem ciekaw.............napisz czy masz cicho i jak sie to sprawuje...........napisz tesz jak sie krecil twoj radeon bez tego chlodzenia...........Czekamy........na foto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Powiem tak - przy radiatorkach na ramach i zmienionym coolerze (wszystko miedź) 9800pro by ati śmiga 480/750 bez artefaków w 3DMarku 2003 Nie no 480/750 nieźle.........Bravo Yotomeczek, pchwal sie nam ile wyciągasz w 3DMarkach..............750 na pamięci to jak dla mnie troche za dużo.......kiedyś spaliłem PowerColora przy mniejszym taktowaniu.......powiem szczerze ja już bym sie bał tyle krecic szkoda karty a różnica w wydajności kilka procent...........chyba że ustawić na kilka minut zapuścić testy (3dMark, Aquamark i inne)......zbobić foto wyniku i na tym finito PS. Yotomeczek mogłbyś pokazać jakieś zdjęcia ..........jak zmodowałeś chłodzenie w swoim Radeonie...........jestem ciekaw.............napisz czy masz cicho i jak sie to sprawuje...........napisz tesz jak sie krecil twoj radeon bez tego chlodzenia...........Czekamy........na foto No yotomeczek, czekamy czekamy ... nie badz zyla, zrob kolegom prezent :lol: ... opisz dokladnie jak mocowales radiatrki na BGA i swoje chlodzonko wodne ... taki wynik to zadkosc bez artefaktuff ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...