Rendar Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Witam! Mam na jednym kompie Neo (WinXP) i udostępniam na drugi komputer z Win98 (siostry). Połączone są kablem skrosowanym z sieciówki do sieciówki. Gdy na moim działa eMule, a siostra włącza swojego kompa to transfery w mułku spadają do 0, to samo gdy wyłącza swojego kompa, wie ktoś co się dzieje i jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 trzeba postawic serwer na linuxie i prze niego rozdzielac pasmo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 A winroute nie da sie ustawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Co z tym Winroute? Jestem początkujący w sprawach sieci, to jakiś progs? Serwer odpada, komp w pokoju obok, nie będę zpecjalnie dlatego stawiał serwera, poza tym ten drugi komp rzadziej jest wykorzystywany, ale jak już jest to przez niego przynajmniej na pół godziny tracę porządny transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Bandwidth Controller- może on ci pomoże poprzez ograniczenie trensferu łącza polecam lekture http://neostrada.info/programy.php?program...amy=bcontroller Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 OK, dzięki za link do programiku. A może mi ktoś odpowiedzieć, dlaczego same włączenie drugiego kompa powoduje u mnie spadek transferów, czy ten drugi komp jak sie uruchamia to coś przesyła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...