turzol Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Jakie polecacie dentki do tej karty? Musze zgrac kumplowi na cd-rw bo mu nie chodzi Call Of Duty. Jestem do tylu ostatnio ze sterami NV bo przeszedlem do obozu ATI :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopic Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Ja uwazam ze jedne z najlepszych sa dla tej karty (jak i dla innych geforsow) 43.45, 44.03, oraz 52.16 (tutaj widzialem duzy skok w HL2beta). Proponuje poswiecic chwilke czasu i zobaczyc co jest lepsze w grach (bo np 43.45 jest u mnie w NFS:Underground lepsze od 52.16 - na tych nowszych mam dziwne zaciecia) ale w roznych grach jest roznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Testy, testy, testy, i jeszcze raz testy. Niech sobie sprawdzi na roznych wersjach, a bedzie wiedzial, ktore sa najlepsze. Jest wiele roznych kart i wiele roznych konfiguracji i trudno jest odpowiedziec ktore akurat beda najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No właśnie. Na przykład u mnie najlepsze są 41.09, chodzi wszystko i najwydajniej ze wszystkich jakie do tej pory się pojawiły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ja jestem za 40.72 najlepiej u mnie chodzily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A co z tymi 45.23 ponoć są w 100% czyste bez żadnych optymalizacji tzn. optymalizacje są ale takie legalne, tutaj masz test. Aha do kart zgodnych ze standardem DX7 podobno najlebsze są dętki z serii 30.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 dokladniej 30.82 ew. 29.42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 40.72 40.41 WYPASIK ^^ Na tym co mam w podpisie 7255 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...