RafalB Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Jakiś koleś twierdzi ,że mam do sprzedanie Voodoo 5 6000 ;w dziale 3dfx voodoo ;robi mało wiarygodne wrażenie (mówi ,że v5 6000 miał T&L ;pozatym zarejestrował się 2 tygodnie temu i ma 0 komentarzy ) jak ktoś ma kase to moze zaryzykować ( aktualna cena to okolo 350 zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Heheh ostatnia karta 3dfx'a :( , jakosc obrazu w gra , najlepszy AA , szkoda mi te firmy , ale coz :) . A jezeli chodzi o tego kolesia to watpie aby mial ta karte , i za taka cene . Pozatym ich bylo strasznie malo , a cena ogromna . Co nie zmienia faktu ze chetnie bym sie taka pobawic chcial :P. Pozatym koles ktory ja sprzedaje , aktualnie wygrywa licytacje djac najwiecej :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Były już takie lolki, które sprzedawały to na allegro, pamiętam dwóch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Sam bym chętnie kupił nawet tak żeby na pułce połozył :) dla ozdoby ta karta była wielka. 4procesory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Sam bym chętnie kupił nawet tak żeby na pułce połozył :) dla ozdoby ta karta była wielka. 4procesory Ta ledwo sie w bude miescila , a jezeli chodzi o odlozenie to ja jestem ciekaw jakby sie ta karta prezentowala dajmy na to P4 3 Gh :) ( oczywiscie w starszych grach bo w nowych nie ma wsparcia ( BTW Glide rox ) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Buehehehehehhehehehehe, tym mnie koleś rozwalił: JEST WERSJA TEŻ NA PCI ALE DROŻSZA.MIŁEJ LICYTACJI.POZDRAWIAM!!!! chyba, że chce to zrobić w ten sposób: A to link do tej lolowej aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=18182470 Chyba przykleje ten temat, hyhy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 ale bym coś takiego popodkręcał :D 4 miedziaki na GPU, podobnie na pamięci :D ale na peno bym nie kupił od kończynki karty za ok 500 lub więcej zyli, a miejscowość to chu.. go wie gdzie to jest. poza tym cena nieadekwatna do wydajności, ale to klasyk i za to się buli ciężką kasę, podobnie jak za athlona 1GHz slot A za ponad 200 zł :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 ale bym coś takiego popodkręcał :D 4 miedziaki na GPU, podobnie na pamięci :D ale na peno bym nie kupił od kończynki karty za ok 500 lub więcej zyli, a miejscowość to chu.. go wie gdzie to jest. poza tym cena nieadekwatna do wydajności, ale to klasyk i za to się buli ciężką kasę, podobnie jak za athlona 1GHz slot A za ponad 200 zł :o Jakie 500 zł? 8O Te karty, o ile ktoś decyduje się sprzedać, rzadko schodzą poniżej 800$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 O kufa, jakie to wielkie :shock: Powinni do tego specjalną budę dokładać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Wprawdzie to nie taki klasyk jak 6000, ale tez jest wielka: i jesli ktos ma plyte z AGP Pro (np Asus A7N8X) to moze sobie cos takiego kupic, kosztuje 300$, tutaj: 3DLabs Wildcat III 6110 P.S. Do tego Voodoo to tylko WC zalozyc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Hmm, Wildcat to juz totalnie prfesjonalna karta z tego co sie orientuje - fajnie by wygladaly w budzie razem z 3DFX`em. Teraz takich kart juz nie robia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Bo jakosc zalezy od wielkosci : SUX 6000 "Robocop" hmm : V5 6000 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 zaraz napisze maila czy moge ja zobaczyc ;] na realu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Poproś dla mnie o zdjęcia wersji PCI ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 śmierdzi wałem z daleka ;] nieźli muzą być ci jego znajomi z zagranicy ze mu taki rarytasek załatwili buahahahahha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Swoją droga to ten sprzedawca podszkoliłby się nieco z gramatyki :lol: Polska język, trudna język :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Jak widać Lolków nie brakuje. Aż płakać się chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 a pomyślcie jak by to chodziło jakby berkut przełożył do tego jakieś porządne pamięci DDR choćby 3.6ns :o (z GF4 Ti4200) albo nawet lepsze :!: a ta przelotka na PCI to fajna jest, tylko że oprócz problemu upchnięcia karty wzdłuż w obudowie pojawi sięproblem upchnięcia jej wszerz :!: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 okolo rok temu na e-bay taka karta poszła za ponad 2100 dolców ;pojawiały się pózniej pojedyncze sztuki jednak poniżej 1500 nie schodziły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...&category=40157 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 A moze sprzedajacy zapomnial dodac nie sprawdzil czy dziala bo niema kompa ;). Ewentualnie jest zielony w te sprawy i nie wie ile taka karta jako rarytas jest warta a wycenil na podstawie jej osiagow... Btw ma ktos gdzies linka do sensownych testow tego cacka :P...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 fake jak cholera :? gdyby naprawde mial 6000 to by tego nie sprzedawal tak tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 A moze sprzedajacy zapomnial dodac nie sprawdzil czy dziala bo niema kompa ;). Ewentualnie jest zielony w te sprawy i nie wie ile taka karta jako rarytas jest warta a wycenil na podstawie jej osiagow... Btw ma ktos gdzies linka do sensownych testow tego cacka :P...??? w niektrych grach byla lepsza od g3(nie ti) i stery byly beta 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Patrzac na cene tego sprzetu to musi byc fake. Mam jakies pojecie o soprzecie a jednak nie mialem pojecia jak takie cos jest drogie do czasu ukazania tego posta... Uwazam to nie do konca musis byc oszust. Przeciez czesto zdarzaja sie fachowe rady znajomych informatykow tudziez innych swietnych expertow :D... Wyobrazcie sobie maly dostaje karte rodzice pytaja znajomego a ten mowi to stary zlom jak wezmie 400 to bedzie sie mogl cieszyc... Ilu z forumowiczow znalo obecna cene tej karty... Oczywiscie zanim sie poda wycene mozna pogooglowac jednak wiecie jak jest z expertami... :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Patrzac na cene tego sprzetu to musi byc fake. Mam jakies pojecie o soprzecie a jednak nie mialem pojecia jak takie cos jest drogie do czasu ukazania tego posta... Uwazam to nie do konca musis byc oszust. Przeciez czesto zdarzaja sie fachowe rady znajomych informatykow tudziez innych swietnych expertow :D... Wyobrazcie sobie maly dostaje karte rodzice pytaja znajomego a ten mowi to stary zlom jak wezmie 400 to bedzie sie mogl cieszyc... Ilu z forumowiczow znalo obecna cene tej karty... Oczywiscie zanim sie poda wycene mozna pogooglowac jednak wiecie jak jest z expertami... :D. Ciekawe czy ktoś się pytał gościa za ile ją chce sprzedać. Przecież tam jest nie przekroczona cena minimalna, która może być ustawiona na 2.000 zł. Za mniejsze pieniądze nie musi sprzedawać. Więc o co ten cały krzyk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Kolo jest nie do wyjęcia. Kumajcie tekst: "Dodaje iż firma 3dfx nie wprowadziła tej karty do seryjnej produkcji ,poniewaz sama produkcja była kosztowna i wypuścili tylko na zachodzie 25sztuk na port AGP a na PCI 7sztuk,tak więc jest możłiwośc kupienia prze zemnie, a to z tego zglęgu iz jestem fanem tych kart i mam kotakt z kumplami z zagranicy sprowadzenia." Pomijając oczywiście umiejętność posługiwania się językiem polskim u tego kolesia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 zapytalem kolesia ile za nia chce i poprosilem o link do compare do 3d marka. czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 zapytalem kolesia ile za nia chce i poprosilem o link do compare do 3d marka. czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz :)ja tez ale nie odpowiada ;] zapytalem sie o cene minimalna i czy moge zobaczyc ;] nie odpisuje to chyba lewus jakis :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłosiłem tą lolową aukcję do weryfikacji - ale dlaczego mam wrażenie, że nic nie zrobią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 A co mieliby zrobić? Blokować konta wszystkim, którzy unikalne przedmioty wystawiają z niską ceną początkową?? A może jeździć po nasza piękna kraj i sprawdzać, czy wystawiający ma wystawiony przedmiot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...