Skocz do zawartości
RafalB

Voodoo 5 6000 na Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

A co mieliby zrobić?

Blokować konta wszystkim, którzy unikalne przedmioty wystawiają z niską ceną początkową??

A może jeździć po nasza piękna kraj i sprawdzać, czy wystawiający ma wystawiony przedmiot?

A może po prostu w przypadku takich podejrzanych aukcji powtórnie weryfikować wystawiającego? Łącznie z danymi właściciela konta, na któe ma być przelew?

Za dużo już widziałem aukcji, które śmierdziały na kilometr, kończyły się normalnie, a później okazywało się, że wałek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za problem... kupujący zamówi przez Escrow i tyle... nie ma miejsca na oszustwo, jak towaru nie bedzie to koleś nie dostanie kasy i po kłopocie.

Swoja drogą chętnie bym zobaczył tego potwora na własne oczy...ciekawe czy chłodzenie głośne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was pytanie....do fanów 3DFXa

ile taka karta wyciągnąła by w 3Dmarkach....powiedzmy na jakims komputrze AMD z 2.5GHz i 256DDR.....pytam z ciekawosci.......napiszcie mi do jakiej karty graficznej mozna porownac to monstrum

Nie wiedzialem ze 3DFx wydał taką kartę........z łezką w oku wspominam tamte czasy.......pierwszego swojego 3Dfx kupiłem za 750zł......a jak wymiatał.......ten obraz i ilosc klatek FPS wspominam do dzis

wiec podajcie mi jakies linki do testow tego FXa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta karta NIE została sprzedana, ponieważ cena minimalna nie została osiągnięta, więc raczej się nie dowiemy czy sprzedający ją faktycznie posiada/posiadał czy wystawił aukcję tylko tak dla picu z ceną minimalną powiedzmy 10000 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta karta NIE została sprzedana, ponieważ cena minimalna nie została osiągnięta, więc raczej się nie dowiemy czy sprzedający ją faktycznie posiada/posiadał czy wystawił aukcję tylko tak dla picu z ceną minimalną powiedzmy 10000 :D

co Ty czlowieku gadasz??

"Cena minimalna została osiągnięta."

http://allegro.pl/show_item.php?item=18182470

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...