Dijkstra Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 A co mieliby zrobić? Blokować konta wszystkim, którzy unikalne przedmioty wystawiają z niską ceną początkową?? A może jeździć po nasza piękna kraj i sprawdzać, czy wystawiający ma wystawiony przedmiot? A może po prostu w przypadku takich podejrzanych aukcji powtórnie weryfikować wystawiającego? Łącznie z danymi właściciela konta, na któe ma być przelew? Za dużo już widziałem aukcji, które śmierdziały na kilometr, kończyły się normalnie, a później okazywało się, że wałek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Co za problem... kupujący zamówi przez Escrow i tyle... nie ma miejsca na oszustwo, jak towaru nie bedzie to koleś nie dostanie kasy i po kłopocie. Swoja drogą chętnie bym zobaczył tego potwora na własne oczy...ciekawe czy chłodzenie głośne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 1. O ile się nie mylę, na escrow musi się zgodzić sprzedający. 2. escrow śmierdzi - wiesz, jak długo allegro przetrzymuje kasę, zanim prześle sprzedającemu/odda niedoszłemu kupującemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 karta zostala sprzedana za 600zl ciekawe czy nabywca ja dostanie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mam do was pytanie....do fanów 3DFXa ile taka karta wyciągnąła by w 3Dmarkach....powiedzmy na jakims komputrze AMD z 2.5GHz i 256DDR.....pytam z ciekawosci.......napiszcie mi do jakiej karty graficznej mozna porownac to monstrum Nie wiedzialem ze 3DFx wydał taką kartę........z łezką w oku wspominam tamte czasy.......pierwszego swojego 3Dfx kupiłem za 750zł......a jak wymiatał.......ten obraz i ilosc klatek FPS wspominam do dzis wiec podajcie mi jakies linki do testow tego FXa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :D ta karte to chyba we 2 trzeba ze sklepu niesc, tak jak deche na budowie sie niesie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ilosc klatek FPS Co to sa KLATKI FPS ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 wydaje mi sie ze ta karta cit lepsza niz gf2 gts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 wydaje mi sie ze ta karta cit lepsza niz gf2 gts w testach na sterach beata byla lepsza od g3 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ale obsluguje tylko dx7 wiec o jedna technologie starsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ta karta NIE została sprzedana, ponieważ cena minimalna nie została osiągnięta, więc raczej się nie dowiemy czy sprzedający ją faktycznie posiada/posiadał czy wystawił aukcję tylko tak dla picu z ceną minimalną powiedzmy 10000 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ta karta NIE została sprzedana, ponieważ cena minimalna nie została osiągnięta, więc raczej się nie dowiemy czy sprzedający ją faktycznie posiada/posiadał czy wystawił aukcję tylko tak dla picu z ceną minimalną powiedzmy 10000 :Dco Ty czlowieku gadasz?? "Cena minimalna została osiągnięta." http://allegro.pl/show_item.php?item=18182470 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Może by napisać do tego kolesia co wygrał licytacje jak się ma sprawa z odbiorem? Jak to nie był wałek to ja normalnie wymiękam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Już mu piszę, podam mu linka do tego forum w mailu, niech się rejestruje i opowiada co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 juz to zrobilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 To może czegoś się dowiemy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 To może czegoś się dowiemy 8Oszczerze watpie jak to nie walek to bardzo chce zobaczyc wyniki tego monstrum :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 No i jak????????? Dostał ktoś odpowiedź?????? Mnie kolo olał totalnie. Pewnie nic z tego nie wyszło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja tez nie dostalem odpowiedzi. jakis walek lub cos w tym stylu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 No i ja też nic nie dostałem, koleś popłynął pewnie z siankiem :D, teraz pewnie się do Allegro zrazi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...