Wzorowy Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Mam wielki problem, kupiłem sobie ostatnio nowy sprzęt i jestem z niego niezadowolony, nie mogę grać nawet w starsze gry płynnie: np. Mafia gdyż gra się haczy..jest to dla mnie nie zrozumiałe biorąc pod uwagę że mam lepszy sprzęt niź zalecany. W innych grach np. Soldier of Fortune 2 czy Max Payne 2 ma miejsce taka sytuacja że mogę pograć powidzmy 1-2 godziny a potem gra zaczyna się strasznie haczyć dysk szoruje i ogólnie kicha..próbowałem już z sterownikami, patchami do gier różnymi narzędziamy do porządkowania systemu i nic. Nie wiem co mam robić..proszę o pomocną poradę.. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wzorowy Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Acha tak samo komp zachowuje się pod Windows Xp oraz W 98 Se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 PO pierwsze to powiedz co masz za sprzet , a po drugie cos sie grzeje ( sprawdz proca i grafe ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wzorowy Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Po pierwsze sprzęt jest wypisany w podpisie (patrz post wyżej) Po drugie nie jestem overclockerem wiec nic sie nie powinno grzać ale dzięki za sugestie sprawdze to dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wzorowy Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Aha bym zapomniał dodać że w grze Max Payne 2 oraz SOF II sytuacje poprawia ponowne uruchomienie gry (bez restartu systemu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Po pierwsze sprzęt jest wypisany w podpisie (patrz post wyżej) Po drugie nie jestem overclockerem wiec nic sie nie powinno grzać ale dzięki za sugestie sprawdze to dokładnie Athlon2200+@2400+ Thorton/256 mb ddr 400 generic/mob soltek 75frn2-l/gainward gf3Ti 450/hdd 40 gb baracudaIV 7200 rpmMamy rozumiec ze ten Athlon sie tak sam podkrecil, a moze wada mobo ? :D Wiem ze to nie extrymalny overlocking, ale jednak... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Only soft. Stery, ustawienia w bios, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wzorowy Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 no dobra procka lekko podciągnąlem ale temerature cały czas mierze i w szczycie jest 56-57C a to chyba nie powoduje zawiasóe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 dla mafi 256 mb ramu moze byc dycko malo - wiec to dlatego sie moze haczyc - reszta nie powinna. sprawdz czy nie masz jakis gratow poinstalowanych - mialem podobne jaja jak spyware sie przypaletlo no i zapodaj przywrocenia biosu do stanu poczatkowego i dopiero sprawdzaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...