Skocz do zawartości
Wzorowy

PROBLEM Z WYDAJNOŚCIĄ SPRZĘTU! POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wielki problem, kupiłem sobie ostatnio nowy sprzęt i jestem z niego niezadowolony, nie mogę grać nawet w starsze gry płynnie: np. Mafia gdyż gra się haczy..jest to dla mnie nie zrozumiałe biorąc pod uwagę że mam lepszy sprzęt niź zalecany. W innych grach np. Soldier of Fortune 2 czy Max Payne 2 ma miejsce taka sytuacja że mogę pograć powidzmy 1-2 godziny a potem gra zaczyna się strasznie haczyć dysk szoruje i ogólnie kicha..próbowałem już z sterownikami, patchami do gier różnymi narzędziamy do porządkowania systemu i nic. Nie wiem co mam robić..proszę o pomocną poradę..

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze sprzęt jest wypisany w podpisie (patrz post wyżej)

Po drugie nie jestem overclockerem wiec nic sie nie powinno grzać ale dzięki za sugestie sprawdze to dokładnie

Athlon2200+@2400+ Thorton/256 mb ddr 400 generic/mob soltek 75frn2-l/gainward gf3Ti 450/hdd 40 gb baracudaIV 7200 rpm
Mamy rozumiec ze ten Athlon sie tak sam podkrecil, a moze wada mobo ? :D Wiem ze to nie extrymalny overlocking, ale jednak... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mafi 256 mb ramu moze byc dycko malo - wiec to dlatego sie moze haczyc - reszta nie powinna. sprawdz czy nie masz jakis gratow poinstalowanych - mialem podobne jaja jak spyware sie przypaletlo

no i zapodaj przywrocenia biosu do stanu poczatkowego i dopiero sprawdzaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...