wampir Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Wlasnie mam problem z ta plyta u kumpla w kompie ( xp 2000+ , 512 ddr333 , zasilka 400W deer R9000pro , reszta poodpinana na czas testow) podkrecilem mu procka na 12,5 x 150 (moznik ma zablokowany) i hulal spoko. Ale jak dalem memki 120% i timingi agressive to sie zwiesil . ja mu reset i wchodze do biosu zeby zmienic , zmieniam i juz daje save&exit a tu zwiecha w biosie i nawet odlaczanie kabla i robie clear coms nic nie daje , komp nie wstaje:( Pozatym mam wrazenie ze cooler na NB jakby przyspieszyl :roll: Co mam robic wyglada jakby plyta padla :(( A moze robie zle clera :( Ma ktos jakies pomysly ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 u mnie na kt4v byl podobny problem , pomoglo , aj k wyjalem kabel zasilajacy i dopiero clear cemos , ehh dziwne , wyglada na to ze bios kozysta z napiecia uspienia , a nie powinien :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Niestety wyciaganie kabla nic nie daje :( Wiecie jak w tej plycie wyciagnac baterie ?? UPDATE : Plyta poszla do serwisu i co sie okazalo nawet procek sie nie nagrzewa :( Czyli poszlo cos z zasilania :( A tylko tyle co podnioslem timingi dla pamieci , to sie dopiero nazywa pech :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Bo ta płyta jest na maxa syfna , poza wyposażeniem i wysoką ceną nic sobą nie reprezentuje .Mialem w domu przez 5 miesięcy i zamienialem na Abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...