Mrozik Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Czy spotkał się ktoś z was w polsce a najlepiej na polskich stronach www z taką plexi jak w projekcie g-nome taką przeźroczystą ale o jakimś tam odcieniu np zielonym, żółtym, niebieskim - bo jak poszedłem do pracowni reklamowej to gość stwierdził że nie ma takiej plexi a wszak polacy nie gęsi i swoją plexi przeźroczystą z lekkim kolorkiem mieć powinni więc jeśli ktoś widzial/słyszał to niech wali bez ogródek gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 spotkalem sie ale niestety nie w necie tylko w Gdansku na ul.Narwickiej jest tam hurtownia pleksy i folii reklamowej (tam sie zaopatrzylem jak swoja bude przerabialem) ,widzialem plekse o zabarwieniu niebieskim ,zielonym, grafitowym , brazowym -a wiec takie cus istnieje mozesz tez sprobowac na zwykla plekse nakleic folie przyciemniajaca (taka bez atestu bo jest niedroga) i masz podobny efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Więc tak, cień nadzieji jest. Mam nawet prubkę czegoś takiego i jest wyjebiste ;) z powodu wielokrotnego wewnętrznego odbicia się światła krawędź cięcia wydaję się jakby lekko świeciła :) Ale przejdźmy do meritum. Jest to chyba plexi. Kiedyś coś takiego można było dostać w Katowickim Thussen Centrostal (oddział z tworzywami), ale firma padła jakieś 2 lata temu ;( Więc kiedyś coś takiego było w naszym "pięknym" kraju, ale teraz nie wiem gdzie coś takiego dostać. Musisz popytać w hurtowniach zajmujących się głównie tworzywami sztucznymi (nie tylko plexą) wszelkiego rodzaju płytami PCV, spienionymi i nie, polipropylenami, poliwęglanami etc. Przecież gdzieś to musi być...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 w białymstoku firma next na etmańskiej podobnmo robi tego typu rzeczy.... wyginają wycinaja plexe poliwęglan itd... ogólnei to szukaj firm robiących szyldy reklamowe itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 ja przylepiłem folię transparentną i wygląda identycznie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Wyslalem kiedys maila do plexicomp.com czy maja plexe UV reactiv ale nie ma podobno w polsce w rozsadnej cenie ale maja fajna kolorawai moga cos wystrugac jakbym kcial.... Moja propozycja napisac i zapytac czy , za ile i na kiedy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...