-=Maq=- Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 super słuchawki to tylko KOSS'y i Sennheisery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Bo co, naczytałeś się gazetek i naoglądałeś się gablotek w sklepach? A słyszałeś może o Staxach lub Beyerdynamicach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Od ponad roku używam słuchawek AKG K55 i jestem bardzo zadowolony. Jakość dźwięku na przyzwoitym poziomie, wygoda (niska waga, konstrukcja zamknięta, dobry dobór materiałów) i cena (ok. 150 zł). Kupiłem je w Media ...., jednak dość dawno ich tam już nie widziałem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseses Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 http://audiosfera.pl/shop/towar/idt=449 Używałem kiedyś tych i moge powiedzieć, że są niezłe, a na długie noce przed kompem wspaniałe - nie czujesz ich nawet ich na uszach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Hmmm Do słuchania w dzien, mam SENNHEISER HD 580 Precision - http://www.konsbud-audio.com.pl/on-line/st...a500.html#hd580 Do słuchania w nocy mam SENNHEISER HD 270 Control http://www.konsbud-audio.com.pl/on-line/st...stud.html#hd270 Kupilem zaraz jak weszły na rynek, pierwszy model otwarty - przy dobrym wzmacniaczu mozna odkrecic je tak ze w całym domu slychac - zero znieksztalcen - pierwsze modele mialy palak wyłozony gabka która sie mi wykruszyła, nowsze juz maja obłozony materialem. Model drugi zamkniety, studyjny - tlumia dobrze - jesli nie sluchasz bardzo głosno to nie slychac na zewnatrz czego sluchasz. Uwaga - słychac roznice miedzy nimi - wersja zamknieta ma inna charakterystyke, bardziej przytlumioną. Oba modele mam juz dlugo i sprawuja sie swietnie :) Dodam jeszcze ze godny jest polecenia model HD 265 Linear - takze zamkniety i gra swietnie, lepiej wytłumia niz 270 Control ale kosztuje odpowiednio wiecej :) Jesli do kompa to sugeruje modele zamkniete. - w szczególnosci jesli masz domowników ktorzy nie lubia dziwnych dzwiekow, a i mozna sie takze skuteznie odciac od otoczenia :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 oki mam spowrotem 200 zł, az sam nie moge uwierzyc :D na 90 % kupie AKG K66 ale chcialbym jeszcze poznac wasze ostateczne zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 pamiętaj: klient nasz pan - niespiesz się w sklepie, sprzedawca poczeka. Sprawdź także, czy słuchawki są wygodne, czy długo możesz je mieć na głowie. Ja mam małą głowę i AKG K66 dla mnie są bdobre, ale kolega o dużej łepetynie trochę narzekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Ja mam słuchawki THOMSON HED 720 DYNAMIC STEREO HEADPHONE. Świetnie wytłomuają i mają czyste i mocne brzmienie . Kupiłem je 3 lata temu za 170 zł to pewnie teraz mniej kosztują(jak się je jeszcze znajdzie <lol> ) Jestem z nich bardzo zadowolony. Poszukaj w sieci może bedzie ich jakieś zdjęcie to sobie je obejrzysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 @wilczek - jesli nie musisz miec ich "na gwałt" to spróbuj znalesc takie słuchawki http://www.consumer.philips.com/global/b2c...tId=SBCHP890_00 Sa to słuchawki PHILIPSA - graja bardzo ladnie jak na swoja cene,wykonanie jest super, muszle sa obłozone czyms co przypomina aksamit jest swietne w dotyku, mialem je na głowie pare razy i musze przyznac ze sa wygodne. Jedyna wada która je zdyskwalfikowała to to ze kompletnie nie tłumia !! sa to słuchawki "otwarte" / mimo tego ze całe ucho chowa sie w muszelce :) / mysle ze za 250PLN to bardzo dobry produkt Widzialem je w Media markt chociaz widze ze AKG kosztuja cos koło 65$ wiec cenowo podobnie - wiadomo AKG klasa sama w sobie. Pamietaj ze kazdy ma inny sluch i to co dla jednego gra pieknie dla drugiego harczy, a to co jednemu lezy na głowie lezy idealnie drugiemu wcina sie w czubek głowy :) Ktos wyzej juz to wspomniał i ja to przypomne - Pospiech jest wskazany ... przy lapaniu pcheł ;) Zycze udanych zakupów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...