Skocz do zawartości
Luizyt

Co ja porobiłem z tymi tuszami??

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedys tam mi sie skonczył czarny tusz w drukarce HP 3420. po jakims czasie kupiłem napełniacze zeby sobie tanio dolac... ale zanim napełniałem to drukarka stała tak z 1,5-2 misiace. po napełniniu czrnego tuszu zgodnie z instrukcja i wogóle niby wszystko ok ale nie drukuje:( pomyslałem ze zasechł wiec pomoczyłem go we wrzatku i takie tam sposoby ale nie pomogło niestety, wiec olałem ten czarny i drukowałem sobie kolorkiem:)

niedawno zauwazyłem ze kolorki jakies takei nie takie... wiec wziołem i napełniłem te kolorowe tusze. zółty i niebieski sa ok ale nie drukuje mi wcale czerwonego! po przytknieciu dyszy do kartki niebieski i zólty tworza bardzo wyrazny pasek a czerwony pozostawia z trzy kropeczki i tyle...

co jest te tusze całkiem pozasychały i nie da sie nic zrobic? wrzatek nie pomaga. moze byc jakas inna przyczyna niz zaschniecie?? te chyba nie maja zadnych chipów zabezpieczjacych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Wierzba :) pomogło na ten czerwony a nad czarnym musze sie pomeczyc moze jeszcze go odetkam bo teraz to jest zaschniety. a ju miłem wywalic tyle aksy na nowe tusze. dzieki

wlasnie

teraz nie kupuje sie tuszy tylko nowa drukarke ,bo taki wlasnie jest rachunek ekonomiczny

(czarna glowica + kolorowa glowica)pln = (drukarka z czarna i kolorowa glowica)pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...