Luizyt Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Kiedys tam mi sie skonczył czarny tusz w drukarce HP 3420. po jakims czasie kupiłem napełniacze zeby sobie tanio dolac... ale zanim napełniałem to drukarka stała tak z 1,5-2 misiace. po napełniniu czrnego tuszu zgodnie z instrukcja i wogóle niby wszystko ok ale nie drukuje:( pomyslałem ze zasechł wiec pomoczyłem go we wrzatku i takie tam sposoby ale nie pomogło niestety, wiec olałem ten czarny i drukowałem sobie kolorkiem:) niedawno zauwazyłem ze kolorki jakies takei nie takie... wiec wziołem i napełniłem te kolorowe tusze. zółty i niebieski sa ok ale nie drukuje mi wcale czerwonego! po przytknieciu dyszy do kartki niebieski i zólty tworza bardzo wyrazny pasek a czerwony pozostawia z trzy kropeczki i tyle... co jest te tusze całkiem pozasychały i nie da sie nic zrobic? wrzatek nie pomaga. moze byc jakas inna przyczyna niz zaschniecie?? te chyba nie maja zadnych chipów zabezpieczjacych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Może wlałeś tusz nie do tej dziurki co trzeba. W tych tuszach jest więcej dziurek dla zmyłki. Ewentualnie próbuj przyłożyć strzykawkę do otworu napełnianego i próbować wypchnąć tucz przez głowicę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 a moze zatkales wlot powietrza - minimalny musi być bo inaczej tusz nie ma jak wyplynac z pojemnika. Ja jak napelnilem czarny w Lexmarku i zatkalem calkiem dziure na gorze to tez nie dzialal. Sprawdz - moze zadziala. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 dzieki Wierzba :) pomogło na ten czerwony a nad czarnym musze sie pomeczyc moze jeszcze go odetkam bo teraz to jest zaschniety. a ju miłem wywalic tyle aksy na nowe tusze. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 dzieki Wierzba :) pomogło na ten czerwony a nad czarnym musze sie pomeczyc moze jeszcze go odetkam bo teraz to jest zaschniety. a ju miłem wywalic tyle aksy na nowe tusze. dziekiwlasnie teraz nie kupuje sie tuszy tylko nowa drukarke ,bo taki wlasnie jest rachunek ekonomiczny (czarna glowica + kolorowa glowica)pln = (drukarka z czarna i kolorowa glowica)pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 mam tą drukarkę........ kupiłem tusz czarny i nie miałem problemów, jeśli kupileś zestaw jakiś powinnieneś miec płyn do udrażniania głowic który by ci znacznie pomógł......!!!!!!!!! Pozdro i zaopatrz się w to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...