Skocz do zawartości
Jackul

Obudowa Codegen 6066

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że nie znalazłem nic na temat tej obudowy w szukaj, pytanie piszę tutaj. Mam nadzieje, że to dobry dział, bo żaden inny się nie nadawał

Jako że musze zmienic obudowę, a na nic porządnego mnie nie stać, to chodząc po allegro znalazłem ciekawa jak dla mnie obudowę Codegen 6066 (oczywiście brałbym bez zasiłki)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18111592

Moje pytanie brzmi:

1 Czy wszedł by do niej Zalman 7000 :?: :roll:

2 Teraz do ludzi, którzy ją posiadają, jakie odczucia podczas jej użytkowania :wink: :?: :roll: Warto ją brać :wink: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liptonti:

ThX za pomysł :) Na początku brałem tą obudowę pod uwagę, jednak po szczegółowym oglądnięciu kilki fotografi stwierdziłem, że jest on za bardzo bajerancka jak dla mnie.

Widzę natomiast, że w sygnaturce piszesz że posiadasz to obudowę. Napisz coś więcej o niej, jak się sprawuję, czy zalman do niej wejdzie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta druga buda ma wnetrze takie samo jak pierwsza, czyli tez nie wejdzie. Zalman na twojej plycie bedzie wystawalo okolo 15-20mm poza jej obrys i muszisz znalezc taka bude, w ktorej zasilacz bedzie oddalony wlasnie o taka odleglosc.

Gdybys jednak zdecydowal sie na ta obudowe to przeczytaj ten watek: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51826&highlight=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy zelman do niej wejdzie nie mam zielonego pojecia ale nie narzekam na brak miejsca w niej :) co mnie cieszy!!

a ze kupilem bez zasilacza za 115 zyla wiec jest OK

pozatym co do tego ze jest bajerancka..... nie wstawilem oryginalnych zaslepek tylko plekse i wyszlo to jej(budzie) na dobre od goory flop cdrw dvd pleksa (za nia twardziel ) a na samym spodzie kieszen jak znajde to podesle ci fotki nie sa moze rewelacyjne ale zawsze jakies inne spojrzenie

z minusoow to zapinki na sledzie mogLy by byc wykonane z wieksza starannoscie i dokladnoscia ale to nie wada tej jednej budy ale wyszystkich codegonoow

pozdroofka....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie kupuj tej pierwszej obudowy bo ona wyglada jakby z targu lub odpustu (niestety polowa codegenow jest srednia a reszta szajsowata) a ta druga jest lepsza, widzialem obydwie w komputerowym u mnie i roznica ogromna ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi