bles Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Od jakiegos czasu mam strasznie okrojone menu po nacisnieciu alt+ctrl+del ( w winxp pro sp1). Nie wiem jak z powrotem je przywrocic do poprzedniej wartosci. Nie wiem jak zamiescic obrazek wiec mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Co to znaczy okrojone menu? Zniknęło kilka opcji, czy jak? A może wogóle nie wyswietla sie menu na górrze i zakładek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Wyswietla tylko spis procesow nic wiecej, nie ma zakladek a ni paska zadan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Kliknij 2 razy na obramowaniu, aby nie na liscie procesów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Taka mała uwaga dotycząca tytułów topików: sgj podawał tę informację zaledwie tydzień temu. Ale kto zgadnie, że wskazówka, jak przywrócić pełny widok menedżera zadań, jest zawarta w topikach o tytułach "Ktos wie jak pomoc?" i "Problem z linkami w outlooku....". bles, uczyń tę uprzejmość innym uczestnikom forum i zmień tytuł na konkretniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 sorki, ale juz kiedys mi sie cos takiego stalo i nie pamietalem jak to trzeba przywrocic :oops: . dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...