libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hehe 1mb na -10 osob :) Czy to nie traci sensu ? To sie juz nie nazywa wtedy szybki net :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 1. Chodzi o taka sytuacje masz merca ful wypas ! Mieszkanie rudere / rozpadajace sie meble i tak dalej ! I gdzie tu logika ? A sa tacy ludzie :( 2. Dwa koles ma radiowke i tak zaplacil 900zl inst / 100zl za 128mb miesiecznie ! i zeby bylo ciekawie to jeszcze ciegle ma awarie naprzykald takie po 2tyg :) To ja juz wole tpsa :) 1. Nie znam takich przypadkow i nie slyszalem o takich (co nie oznacza ze to co piszesz jest nie prawda) 2. Wszystko zalezy gdzie to lacze i jaka firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 1. Nie znam takich przypadkow i nie slyszalem o takich (co nie oznacza ze to co piszesz jest nie prawda) 2. Wszystko zalezy gdzie to lacze i jaka firma. Takich przypadkow glupoty jest wiecej :( I to nie tylko z takiej bajki :) Z takich bardziej prozaicznych przykladow :) Kolegi nie stac na komputer ful wypas ale on kupi p4 :) Zamiast tanszego athlona ! bo musi miec p4 ! inteligetne :) Nie chce mi sie dalej wymieniac ! ale niektozy ludzie maja przerost ambicji :( 2.Oczywisci ale po co mam sie pierdzielic szukac :) Jak mam TP.SA pod reka :) Wysyalm formulaz zgloszeniowy po ruskim roku sie pan zglasza i cigniemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Coz to ja krece sie w innym towarzystwie i nie znam takich przypadkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Coz to ja krece sie w innym towarzystwie i nie znam takich przypadkow. Czy ja sie krece w takim :) Raczej nie. ale do szkoly sie chodzi i sie rozne rzeczy slyszy :) Inne zna sie z opowiesci :) A jeszcze inny z wlasnego doswiadczenia :) No ale przedewszystkim z TV ! To jest cos :) Tam pokazuja ciagle debili :) Jak ktos ma slaba samo ocene to wystarczy ze pooglada i juz lepszy humor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hehe 1mb na -10 osob :) Czy to nie traci sensu ? To sie juz nie nazywa wtedy szybki net :) :0 1. Nie wszyscy naraz uzywaja internetu 2. Zauwaz ze nie zawsze (wrecz jest to mniejszosc czasu) przez lacze leca dane (no chyba ze w sieci mamy samych ssaczy mp3/divx itd.) 3. Proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 :0 1. Nie wszyscy naraz uzywaja internetu 2. Zauwaz ze nie zawsze (wrecz jest to mniejszosc czasu) przez lacze leca dane (no chyba ze w sieci mamy samych ssaczy mp3/divx itd.) 3. Proxy 1.Si si :) ale jak sie tak trafi to porazka a w szczegulnosci jak szybko czegos potrzebujesz :) 2.Mlodziez lubi ciagnac :) Wiec ciagnie i ciagnie :) 3.Nie wszyscy maja proxy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 1.Si si :) ale jak sie tak trafi to porazka a w szczegulnosci jak szybko czegos potrzebujesz :) 2.Mlodziez lubi ciagnac :) Wiec ciagnie i ciagnie :) 3.Nie wszyscy maja proxy :) 1. Tak ale tez zalezy co beda robic, sytuacja gdy wszystkie osoby beda sciagac pliki nie jest zbyt czesta, Pozatym wystarczy dobrze wszystko skonfigurowac. 2. :) 3. To juz ich wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja np. uwielbiam bloki i nigdy w zyciu bym nie zamienil mieszkan w moich blokach na dom. To wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Ty mieszkasz w domu i to lubisz i tyle...A mieszkales kiedys w takim domu? Ja przezylem kilka przeprowadzek z domu do bloku i spowrotem i patrzac z tej perspektywy nigdy w zyciu nie zamienil bym domu na blok. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 A mieszkales kiedys w takim domu? Ja przezylem kilka przeprowadzek z domu do bloku i spowrotem i patrzac z tej perspektywy nigdy w zyciu nie zamienil bym domu na blok. :> Tak. Wiesz ja nie mieszkam na hardcorowym osiedlu z plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 hehe 1mb na -10 osob :) Czy to nie traci sensu ? To sie juz nie nazywa wtedy szybki net :) Hehe! A co powiesz na to: 13 osób na SDI :D :D :D Ale jak napisał Xon: "nie wszyscy naraz używają internetu" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Greg: Pozatym sa uzytkownicy netu i uzytkownicy ;) jedni to poczta/pogoda/wiadomosci drudzy tona mp3 i divx'ow oraz softu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pamietaj ze od tych 140zl mozesz "odjac" abonament za telefon (oszczednosc) tzn nie mowie ze placic mniej poprostu tutaj masz to wliczone.witam, wiem, ze temat juz prawie umarl smiercia naturalna, ale moze uda mi sie uzyskac odpowiedz od Xon-a, jak to jest z tym odejmowaniem abonamentu za telefon od sdi :?: z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 mam pytanko czy ktos moze probowal GPRS z ktorej z sieci ?? wiem ze drogie ale na chata jak znalazl ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 i jeszcze jedno pytanko czy wiadomo cos na temat kanalu d w isdn bo z tego co wiem mial byc ryczałt na tio :?: :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 i jeszcze jedno pytanko czy wiadomo cos na temat kanalu d w isdn bo z tego co wiem mial byc ryczałt na tio :?: :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O :evil: :evil: czy to jest ten kanał, do obsługi, który ma niewielką przepustowość, ale za to się za niego nie płaci??? może wiesz w jaki sposób można z niego korzystać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 :D tia to ten kanal 14.000 bps o ile sie nie myle ale nic ponadto z niego nie mozna zrobic ani obejsc z tego co wiem blokada i wlasnie z tad moje pytanie czy cos wiadomo w tpsa ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 8O 8O 8O ile ja bym zaoszczędził na gadaniu przez gg :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 noooo nie tylko ty moze cos sie wkacu ruszy w :roll: :roll: :roll: tEpsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 mam pytanko czy ktos moze probowal GPRS z ktorej z sieci ?? wiem ze drogie ale na chata jak znalazl ??????? Ja ERA i IDEA. Swietna rzecz, do wszelkich chat'ow rowniez. Tylko trzeba zwrocic uwage ze za transfer reklam tez placimy (ICQ/GG) sa oczywiscie na to sposoby :) Najlepiej oczywiscie na IRC gdzie brak zbednych bajtow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 wiem, ze temat juz prawie umarl smiercia naturalna, ale moze uda mi sie uzyskac odpowiedz od Xon-a, jak to jest z tym odejmowaniem abonamentu za telefon od sdi Byl wliczony abonament przynajmniej u niektorych (okres probny czy cos, znajomy tak mial), teraz dochodza mnie glosy ze SDI abonament+np. najtanszy abonament za telefon i tak raczej jest juz. Zadzwon na infolinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 i jeszcze jedno pytanko czy wiadomo cos na temat kanalu d w isdn bo z tego co wiem mial byc ryczałt na tio :?: :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O :evil: :evil: czy to jest ten kanał, do obsługi, który ma niewielką przepustowość, ale za to się za niego nie płaci??? może wiesz w jaki sposób można z niego korzystać??? wlasnie chcialem sie spytac czy ktos wie cos wiecej na ten temat??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 i jeszcze jedno pytanko czy wiadomo cos na temat kanalu d w isdn bo z tego co wiem mial byc ryczałt na tio :?: :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O :evil: :evil: czy to jest ten kanał, do obsługi, który ma niewielką przepustowość, ale za to się za niego nie płaci??? może wiesz w jaki sposób można z niego korzystać??? wlasnie chcialem sie spytac czy ktos wie cos wiecej na ten temat??????? mnie też to interesuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 wiem, ze temat juz prawie umarl smiercia naturalna, ale moze uda mi sie uzyskac odpowiedz od Xon-a, jak to jest z tym odejmowaniem abonamentu za telefon od sdi Byl wliczony abonament przynajmniej u niektorych (okres probny czy cos, znajomy tak mial), teraz dochodza mnie glosy ze SDI abonament+np. najtanszy abonament za telefon i tak raczej jest juz. Zadzwon na infolinie. Ja od poczatku place 2 abonamenty :? 1 SDI, drugi za polaczenia glosowe. Nie mam zadnej znizki na rozmowy, czy cos w tym rodzaju :? Trzeba plakac i placic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 i jeszcze jedno pytanko czy wiadomo cos na temat kanalu d w isdn bo z tego co wiem mial byc ryczałt na tio :?: :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O :evil: :evil:TP Sa oficjalnie nie jest zaintereowana w wdrazaniu technologii always-on-via-isdn. Na kanale sygnalizacyjnym mozna w tej chwili tylko przesylac USSy cos a la SMS do innych urzadzen ISDN (czytaj miedzy 2 kompami bo aparaty wykorzystujace ta funkcje znam 2). Cos okolo 150 znakow w jednej paczce. Narazie oplat brak - chyba nawet nie potrafia tego zbilingowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja od poczatku place 2 abonamenty 1 SDI, drugi za polaczenia glosowe. Nie mam zadnej znizki na rozmowy, czy cos w tym rodzaju Trzeba plakac i placic Ano wlasnie ja niestety tez, dlatego wydalo mi sie ciekawe to co napisal Xon. Jeszcze rzeczywscie zadzwonie na infolinie, moze jednak to prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ano wlasnie ja niestety tez, dlatego wydalo mi sie ciekawe to co napisal Xon. Jeszcze rzeczywscie zadzwonie na infolinie, moze jednak to prawda :) Mozliwe ze z tym jest tak jak z zakladaniem SDI. Byly rejony gdzie kosztowalo mniej niz wiekszosc placila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mozliwe ze z tym jest tak jak z zakladaniem SDI. Byly rejony gdzie kosztowalo mniej niz wiekszosc placila.Zapewne tak bylo wlasnie. Dzisiaj zadzwonilem na infolinie i zadalem wlasnie to klopotliwe pytanie :D Niestety nie ma takiej mozliwosci (czyli odjecia sobie abonamentu za telefon), a przynajmniej tak twierdzi obsluga infolinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Wywiazala sie ciekawa dyskusja, w zwiazku z ktora mam pewna prosbe. Otoz zawsze chcialem miec w miare szybki dostep do sieci, ale wciaz mi TePSA odmawiala z powodu "braku warunkow technicznych" albo mialem za daleko. I tak ciagne (a ciagne naokraglo) na marnym laczu radiowym marki "Tele2" 64kbps za 310 zlotych miesiecznie. Powoli zaczynam miec tego dosyc i chcialbym sie od Was dowiedziec o aktualnych mozliwosciach stalego dostepu do sieci w Warszawie. Dawno sie tym nie interesowalem i byc moze cos sie od tamtej pory (zima 1999) zmienilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 a ja natomiast chcialem spytac czy ktos sie bawil nadawanie netu na odleglosc np 10 km czy jest to mozliwe ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...