walus Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 witam,chce kupic pewna rzecz :lol: od goscia z USA.Napiszcie ile kosztuja przesylki do Polski i czym placic(poczta,bank) i jaka jest prowizja za przelew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Nie zamkne tego posta, bo znowu larum wielkie by było, żeby zamknąć tweaka, bo jest google. Ale: - takie info najpewniej u samego usługodawcy - adresy tychże w googlach znaleźć idzie, jeśli się chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 hmm ja poslalem normlanie w zwyklej paczce i wyszlo mnie najtaniej - ale uwaga, szlo 3tyg prawie, a byl to priorytet ekspresowy :D :-) - paczka do mnie szla 3 dni :D. Zalezy jakim bankiem chcesz przeslac ja pytalem w slaskim. O ile pamietam to 3% od sumy i min 15 zł. Przesylka od tygodnia do dwohc. Mozna jeszcze wkupic czek w pkobp i poslac go rowniez poczta, do takiego rozwiazania sklanialem sie ja, poki nie stwierdzilem ze wysle po prostu od razu pieniazde :D. Mozna jeszce prezz paypal`a , byl jakis czlowiek na allegro ktory posylal pieniadze przez paypal`a ale na ile on jest pewny tego nie wiem. Sam zdecyduj. BTW polecam alt.pl.usa albo jakos tka :D tam powinno byc sporo info na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...