turzol Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 U mnie nie wiadomo dlaczego nie wyswietla wyniku dla CPU i dla HDD :( Proc 2.4@3.1 fsb255 1:1 3-8-4-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Aktualny wynik trochę podskoczył - 5309 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zwiekszenie piorytetu na real time zaowocowalo u mnie wzrostem z 3579 na 4915 :A gdzie zwiększa się ten priorytet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Najprościej: Odpalasz Marka (ale nie włączasz bencha) i dajesz Ctrl+Alt+Del, wchodzisz w "Procesy", klikasz prawy na "PCMark04.exe" i w "Ustaw priorytet" wybierasz właściwy. Potem szybko klikasz na "Benchmark" i czekasz na wynik :lol: U mnie wynik skoczył z 38XX na 5306 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Najprościej: Odpalasz Marka (ale nie włączasz bencha) i dajesz Ctrl+Alt+Del, wchodzisz w "Procesy", klikasz prawy na "PCMark04.exe" i w "Ustaw priorytet" wybierasz właściwy. Potem szybko klikasz na "Benchmark" i czekasz na wynik :lol: U mnie wynik skoczył z 38XX na 5306 :roll: Dzięki - zobaczę jak u mnie skoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magya Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Info dla tych którym wyskakuje: "..System suite.." albo wywala się jeden z testów - trzeba zainstalować nie Windows Media Player 9 tylko Windows Media Encoder 9. Wpiszcię tą frazę w google to znajdziecie, coś c.a. 9 mega. Instalacja, reset i wszystko ok. Ale mam pytanie teraz: Moja konfiguracja: Athlon 1700+@2ghz (200 x 10), 2x256 DDR 333@400 w dualu, optymalne timingi, epox8rda+ rev.1.1, 2 caviary 80 gb (systemowy z buforem 8mb, drugi z buforem 2mb), karta graficzna geforce2mx 64mb. Bez przestawiania priorytetu uzyskałem 2500 pkt i jestem nieco.... w zasadzie mocno zaniepokojony. Dlaczego tak mało? Przez grafike? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 U mnie wyniki też były mniejsze bez podkręcenia grafiki. Wynik masz zupełnie normalny - jak na mój gust Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...