Skocz do zawartości
bbc20000

Twoj wynik w PCMARK2004

Rekomendowane odpowiedzi

Najprościej: Odpalasz Marka (ale nie włączasz bencha) i dajesz Ctrl+Alt+Del, wchodzisz w "Procesy", klikasz prawy na "PCMark04.exe" i w "Ustaw priorytet" wybierasz właściwy. Potem szybko klikasz na "Benchmark" i czekasz na wynik :lol:

U mnie wynik skoczył z 38XX na 5306 :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprościej: Odpalasz Marka (ale nie włączasz bencha) i dajesz Ctrl+Alt+Del, wchodzisz w "Procesy", klikasz prawy na "PCMark04.exe" i w "Ustaw priorytet" wybierasz właściwy. Potem szybko klikasz na "Benchmark" i czekasz na wynik :lol:

U mnie wynik skoczył z 38XX na 5306 :roll:

Dzięki - zobaczę jak u mnie skoczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Info dla tych którym wyskakuje: "..System suite.." albo wywala się jeden z testów - trzeba zainstalować nie Windows Media Player 9 tylko Windows Media Encoder 9. Wpiszcię tą frazę w google to znajdziecie, coś c.a. 9 mega. Instalacja, reset i wszystko ok.

Ale mam pytanie teraz:

Moja konfiguracja: Athlon 1700+@2ghz (200 x 10), 2x256 DDR 333@400 w dualu, optymalne timingi, epox8rda+ rev.1.1, 2 caviary 80 gb (systemowy z buforem 8mb, drugi z buforem 2mb), karta graficzna geforce2mx 64mb. Bez przestawiania priorytetu uzyskałem 2500 pkt i jestem nieco.... w zasadzie mocno zaniepokojony. Dlaczego tak mało? Przez grafike?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi