acd Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Znalzlem taki programik ,ktory dokonuje przeliczenia ,ale tylko do t-bredow wlacznie .Moze wie ktos jakim wzorem dokonac takiego przeliczenia ? ( przyklad t-bred 1700+ = 1466Mhz ) Mam nadzieje ,ze nie byl ten temat poruszany ,ale bez bicia przyanje sie ze ze 2 msc tu nie zagladalem ... pozdr. acd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 nadzieja matka #@%#^ moze i tak jest ,ale po to pisze ,ze nie zagladlem 2 msc co by takich komentarzy nie bylo. Tak ,czy inmaczej dzieki za linke ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 najlepiej sciagnij sobie programik AMD TOOL!! bardzo fajny! niesty nie podam ci linka bo sie spiesze do chorej kobiety! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 nie moge znalesc tego nigdzie :C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Witam! ehh chcialem dobrze, ale cos te ftp zle sie sprawuja :( moge Ci na maila wyslac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 DonRedboX moglbys i mi wyslac?!dzieki z gory pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Nie obraziłbym sie gdybys mi tez wysłał mail Buzzy.Buzzy@wp.pl A co do tematu to Athlony mają tak ze w Tbredach zaczynając od wartosci np 1600+ (1400mhz) dodajesz kolejne 66Mhz i masz 1700+ (1466mhz) itd . Tbredy maja FSB 133 i co pół mnoznika wyzsze oznaczenie o jedno XP+ chyba mniej wiecej udalo sie to jakos wytlumaczyc ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Sciagnalem ten programik z DC++. Dalem na moje konto WWW. Mozecie sobie go sciagnac: http://rafals10.w.interia.pl/tool2.zip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...