shakur_45 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 ok tym razem prosze Was o porade ostatni raz ;] do wyboru tylko i wylacznie sony p92 - 1600zl canon a70 - 1500zl sony p 72 - 1200zl Oplaca sie placic 400zl wiecej za pozostale aparaty czy lepiej tego 72 ?? tzn czy zdjecia wyhczodza duzo gorsze ???co byscie wybrali ? CHyba najlpeiej bedzie tego canona, bo kosztuje 1600 niby tyle samo co p92, ale te ceny MS :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 IMHO Canon A70 .. bawilem sie nim niedawno i robi naprawde porzadne zdjecia, pozatym ma tryb manualny czego reszta o ile dobrze pamietam nie posiada. Swoja droga mam zamiar go sobie kupic w przyszym miesiacu .. wyjdzie mi o 600 zl taniej, ale tylko dlatego ze znajomy ze stanow wlasnie wraca i tam dokona zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Drogo troche ten A70... Ja jeszcze w wakacje na Allegro kupiłem za 1550... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 www.dpreview.com http://www.steves-digicams.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 a propo cen - co jakiś czas firmowe sklepy canona mają jednodniowe promocje - można naprawde dużo oszczędzić - warto popytać kiedy najbliższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...