Marttin Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Ludzie pomóżcie! Męczę się z Lg CRD-8482B i nie mogę upgrednąc Firmwaru. Mam wszystko co trzeba, Cd podpięte na drugim kanale jako master a tu mi błąd nr 3 wyskakuje. Już zupełnie nie mam pojęcia co robić. prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 wylancz DMA, na czas upgredu odlancz pozostale urzadzenia z tasmy co jest podpiety CD. wiecej info na www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttin Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 No ok. Napęd jest sam na tasmie a błąd nr3 ciągle się pojawia. Qrde może zła wersja DOS-a (startówa spod 98SE i XP) ale to chyba nie ma na tym. Już powolutku się wkurzam bo nigdzie nie mogę znalężć rozwiązania. to co, wyłączyć też dysk (Master na pierwszym kanale)? Może i stecje dyskietek cholera. Nic tylko wyć. Nigdy więcej LG! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...