Mecha Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mam pytanie do wszysstkich posiadaczy tej płyty, a mianowicie czy ta plyta naprawde wydaje dzwieki przy bledach? Znalazlem taka notatke: " Ciekawym dodatkiem jest głosowe informowanie o błędach, etapach "rozruchu" systemu. Płyta przemawia do nas kobieco-podobnym głosem, który przy niedużych zdolnościach wokalnych, mamy możliwość zmiany na swój własny" na stronce: http://www.twojepc.pl/artykuly.php?id=asus_nforce2 . W sumie to tylko dodatkowy bajer oczywiscie jesli wogole jest. Jak to sprawdzic? Czy trzeba cos wlaczac w biosie? Z gory dzieki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Trzeba włączyć speach POST reporter. Masz to opisane w instrukcji (s.54). Działa tylko przy połączeniu analogowym (cyfrowe wymaga odpalnia driverów - czyli gdy już nie ma co raportować). S. 89 instrukcji też warto odwiedzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Jak dla mnie niepotrzebny bajer po kilku uruchomieniach kompa ta panienka zaczyna denerwowac i jeszcze jedno jam mam POST reporter włączony to max FSB mogę ustawić na 205Mhz a jak mam wyłączony to mogę wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...