spoxxx Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Zasilacz 360W HPC-360-202, ATX 360W CE, P4 z PFC (ATX-12V V. 1.1) Zasilacz 360W z dwoma wentylatorami i aktywnym PFC HPC-360-302-DF, ATX 360W CE, P4 (ATX-12V V. 1.1 i ktory z nich lepszy i dlaczego z tego co wiem jeden z nich ma 2 wentylatory ale co to np daje prosze o opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 O Boshe.... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47796 Nie dośc ze jest juz taki sam troche nizej .. chyba zr.. ok nei wnikam. To masz dział o tym :/ grrrrrrrrr az wyjde z tego fora bo mnie denerwuja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 :roll: i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 fenkju :** :P szukalem i nie moglem znalezc dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 no ale wsumei nie jest powiedziane ktory jest lepszy chcialem na szybko wsumie stwierdzenie ktory lepszy waszym zdaniem i czy jest sens doplacac te 50 zl roznicy z dwoma wentylatorami !! ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 jest sens, ten z dwoma fanami na activ pfc.Taki długi starz na forum a takie pytania zadaje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Kup z dwoma(podobno cichsz0 jak i aktywne PFC nie jest tym samym co pasywne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Kup z dwoma(podobno cichsz0 jak i aktywne PFC nie jest tym samym co pasywne ;)hehe dokłądnie pasywne to nie actywne i na odwrót :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 DOPYTYWALEM SIE BO NIE WIEDZIALEM ALE PO TO JEST WSUMIE FORUM :) DZIEKI ZA ODPOWIEDZI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 HMMM www.gral.pl zasilacz z sf i podobno ma aktywne PFC.... byłem pytałem sie dzisiaj do nich jechały... ale co do tego PFC są pewni na 100% 8O nie kumam.... chieftec nie ma takiego modelu w swojej ofercie ... Czyli wychodzi ze GRAL kantuje ludzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Nie ma jak dobry zasialcz. Sam dopiero kupiłem tego z aktywnym PFC i 2 wentyle ;). Jest cichszy niz moj stary megabajt 300W chociaz ma 2 wentylki, przy okazji pomaga w chlodzeniu budy i proca. W sumie tlyko polecac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 HMMM www.gral.pl zasilacz z sf i podobno ma aktywne PFC.... byłem pytałem sie dzisiaj do nich jechały... ale co do tego PFC są pewni na 100% 8O nie kumam.... chieftec nie ma takiego modelu w swojej ofercie ... Czyli wychodzi ze GRAL kantuje ludzi ?? ci z grala to buraki, zawsze jak jestem u nich to się o cos sprzeczam z nimi, zawsze sie wymądrzają wszystko ci wcisną jak się nie znasz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ci z grala to buraki, zawsze jak jestem u nich to się o cos sprzeczam z nimi, zawsze sie wymądrzają wszystko ci wcisną jak się nie znasz.... masz niewatpliwa racje !!! niestety tak jest w wiekszosci sklepoow... PS: W GDA polecam ESC.... pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...