FIKON Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mam atholna 1000 266 podkrecilem go do 1300 temp. wynosi 55 stopni tak na luzie, czy bedzie sens dac lepsze chlodzenie ? czy duzo bede mogl jeszcze podkrecic? a jesli pomoze to jakie chlodzenie zamontowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 sens jest zawsze nie wiadomo ile bendziesz mogl podkrecic http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Jak masz FC lub azot to nie warto. Jezeli masz sam radiator to warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Kup sobie jakis miedziany radiator albo chociaz aluminiowy z podtswa miedziana do tego jakis mocny wentyl i mozesz krecic dobry cooler zawsze sie przyda kiedys :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 kup ze zalmana 7000a alcu oem tani i baaaaaaaaardzo wwydajny ac a nie sądze zeby dużo pomogłe ale ja przy temp 55 mam alarm a przy 60 shut down temp po wyżej 60c na podniesionym napięciu nie jestr za zdrowa dla procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...