pawelk Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Witam, mam siec i neo +, to wszystko chodzi na routerze fitmy PLANET ADE 4000 wszystko dziala ok. Mam pytanie czy jest taki program sieciowy ktorym moglbym sprawdzic jaki nr. IP najbardziej wykorzystuje lacze w danym momencie np. sciaganie itp. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Anasil ;] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ale u mnie w sieci jako urzadzenie rozdzielajace lacze jest ROUTER APRZETOWY a nie komputer.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 To nie ma znaczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Mam pytanie. Jest gdzies jakis ops tego programu bo nie kapuje wszystkich funkci :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramp Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 pawelk dobry jest ten twój router tzn. czy dobrze się sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Router PLANET ADE 4000 jest SUPER chodzi BEZ PROBLEMOW naprawde POLECAM !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 A ile czasu go używasz że go tak polecasz??(z czystej ciekawości) bo bardzo się zraziłem do firmy PLANET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 My mamy w sieci 2 PLANETY 4 i 8-portowy i nie ma żandych problemów, a sieć działą już prawie rok. Mamy jeszcze switcha INTERLINETA i też nie ma najmniejszych problemów. To są te lepsze z tańszych , więc nie wiem w jaki sposób się mogłeś zrazić do nich, czasem może się trafić jakiś wadliwy ale jest przecież gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 mam switch planet 8 portów i juz drugi rok bez żadnego problemu działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 [s)zkieleto(R] gratuluje. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=513...planet+fnsw1601 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=416...planet+fnsw1601 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...