Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ostatnio dorwalem ta gierke i jestem zafascynowany :) Dawno juz sie tak dobrze nie bawilem przed kompem... Duke powrocil :twisted: I teksty niedowyj....nia takze :P Dla zainteresowanych kilka screenow z co ciekwaszych miejsc :D republika.pl/gordon_23/images Jak mozecie to sciagajcie i GRAC (ja dorwalem to przez KazaA) Hail to the King baby !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 tia giera jest fajna, ale to jeszcze nie to ja czekam na duke nukem forever moze kiedys wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 tia giera jest fajna, ale to jeszcze nie to ja czekam na duke nukem forever moze kiedys wyjdzie :)No ba! Tego to ja sie tez doczekac nie moge. Chociazby dla samej gadki Ksiecia :))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 W Duke Nukem Manhattan Project już są te zajebiste gadki Duke`a, to jest klimat, żadna inna gra tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 W Duke Nukem Manhattan Project już są te zajebiste gadki Duke`a, to jest klimat, żadna inna gra tego nie ma.Wiem ze sa :D Pisalem o nich w pierwszym poscie. Najbardziej mnie rozbawila wiazanka przy wejsciu na 8 epizod (stacja kosmiczna) Myslalem ze spadne z krzesla :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Przejrzyj pliki z duke`a, są to popakowane zip`y. I tam znajdziesz katalogi z głosem Duke`a w postaci pliku .ogg. Przesłuchaj je wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Poogladam :roll: Hmmm czemu przeniesiono z Oślej??? Ja nie mam zadnego problemu z ta gra :PP To mial byc total off topic :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 ja wlasnie sciagam z kazy tylko qrde jakos wolno moze bys mi udostepnil w kazie Gorodn co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 ja wlasnie sciagam z kazy tylko qrde jakos wolno moze bys mi udostepnil w kazie Gorodn co ??Niestety u mnie kazaa dziala strasznie wolno (o ile wogule sie polaczy) :( Kumpel mi sciagnal i wrzucil na FTP'a a teraz go niema bo wyjechal na wakacje... Moze do wieczora sie sciagnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 "Shake it baby" 8) Teksty Księcia rządzą - warto odkurzyć Duke Nukem 3d choćby po to aby ich posłuchać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 nie no spoko heh poprosatu bede sie musial pare dni poemczyc az to sie sciagnie, ale thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 "Shake it baby" 8) Teksty Księcia rządzą - warto odkurzyć Duke Nukem 3d choćby po to aby ich posłuchać. Tiaaa :D Ale niestety w Manhattan Project nie uslyszlem jeszcze "Shake it baby " Za to rozbijajace sa teksty ktore Ksiaze wyglasza np. gdy nie ma keycard'a a probujesz wylaczyc pole silowe :PPP Kto gral to wie o czym mowie :lol: :lol: :lol: i oczywiscie po uwolnieniu panienek "Babes, bullets, bombs , damn I love this job ! " :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Hehe, na zawsze zapadł mi w pamięć śpiew Duke' a "Born to be wild" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Hehe, na zawsze zapadł mi w pamięć śpiew Duke' a "Born to be wild" :D Ja natomiast szczegolnie zapamietalem "Your face, or your ass - what's the diference??? " :D Hi hihi grajac teraz w Duke'a czasem sie lapie ze sobie tak pod nosem mamrotam :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Mi się nie podoba !! Wolę starego Duke Nukem 3D. CZekam na DN Forever..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Mi się nie podoba !! Wolę starego Duke Nukem 3D. CZekam na DN Forever.....Czemu ci sie nie podoba? Przeciez to powrot do zrodel. Stary Duke to przeciez platformowka w starym dobrym stylu... DN 3D to bylo odejscie od klimatu (oczywiscie kultowe :D ) Oczywiscie kazdy ma inny gust i co innego mu sie podoba:) Dla mnie ta gierka ROXXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Nie patrzyłem nigdzie na zapowiedzi tej gry, ściągnąlem, patrze, a tu platwormówka .... ( to pierwszy powód ) a drugi że się zawiesiła po chwili :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Mi się nie podoba !! Wolę starego Duke Nukem 3D. CZekam na DN Forever..... ta tez tego nie chcialem sciagac, bo to platformowka, ale jednak mnie skusilo, ale qrde od jakis 4 lat czekam juz na duke nukem forever ! czekalem juzu na max payne i sie doczekalem, ale jeszcze jest jedna gierka, na ktora czekam nazywa sie PREY ciekawe czy ktos ja kojarzy w ogule :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja włąsnie zaczyna sciagac ta gierke.......aby tyko sie wirusa nie na bawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja włąsnie zaczyna sciagac ta gierke.......aby tyko sie wirusa nie na bawic...Jak sciagasz przez Kazaa i ciagniesz wersje 192 MB to mozesz byc spokojny - mam ja i wirusow nie ma. Za to jest tona ( a moze i dwie) swietnej zabawy 8) :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 tak własnie sciagam ta wersje.......mam super lamerskie pytanie.......panowie.........sa jakies kody do tej gry(tylko bez komentarzy prosze bo ja nie mam czasu grac godzinami w gry...przez te popie&^$^$ cwiczenia nie mam na nic czasu!!!!!!!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 tak własnie sciagam ta wersje.......mam super lamerskie pytanie.......panowie.........sa jakies kody do tej gry(tylko bez komentarzy prosze bo ja nie mam czasu grac godzinami w gry...przez te popie&^$^$ cwiczenia nie mam na nic czasu!!!!!!!!!)No w tym niestety ci nie pomoge bo nie uzywalem. Przeszedlem cala giere juz full uczciwie :D Ale mysle ze w necie cos znajdziesz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a ile ci zajeło przejescie całej gry i ile ma plansz/poziomów/misji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a ile ci zajeło przejescie całej gry i ile ma plansz/poziomów/misji?Grajac tak kolo godzinki dziennie (no moze troszke wiecej :wink: ) cos kolo tygodnia chyba. Jest 8 epizodow po 3 etapy kazdy. Na koncu kazdego epizodu jest boss :D A na koncu glowny przeciwnik Morfix - ale oczywiscie wszyscy nie sa godni lizac d..y naszemu Ksieciu :lol: :lol: :lol: Oczywiscie staralem sie wszystko zobaczyc i znalezc wszystkie secrety itd... bez tego pewnie krocej bym gral.. ale co to za przyjemnosc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Macho tak teraz popatrzylem na twoj emblemacik - zerknij tu :arrow: http://republika.pl/gordon_23/images/duke4.jpg Jakby ci tak wlosy przefarbowac bylby z ciebie nawet niezly sobowtor :lol: :lol: :lol: Wymiary macie takie same :))) Bez obrazy oczywiscie :D :D :D Ps. oczywiscie mowie o Duke'u a nie o tej panience :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 musze sobie takie wdzianko załatwic i włosy zafarbowac i wyjde na miasto :P :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Utknelem. prosilbym o pomoc: jak przejsc w 3 fazie helikopter (w 1 epizocie) , (gram na Hard ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Aaah :evil: , która wersja na Kazie jest dobra. Jak na razie ściągam 3: - 591456KB - 625816KB - 192442KB :?: Ktoś napisał, że 192MB, ale obecnie gry zajmują więcej Megów, więc, czy ta wersja nie jest jakaś okrojona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Aaah :evil: , która wersja na Kazie jest dobra. Jak na razie ściągam 3: - 591456KB - 625816KB - 192442KB :?: Ktoś napisał, że 192MB, ale obecnie gry zajmują więcej Megów, więc, czy ta wersja nie jest jakaś okrojona? No przeciez napisalem. 192MB i jest wszystko co potrzebne do gry :D moze w tej wiekszej sa jakies filmiki jeszcze albo cos, nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jak bedziesz sciagał w tej wersji w której jest wiecej MB to napisz czy sa jakies filmiki czy cos jeszcze ciekawego okey... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...