Skocz do zawartości
Gordon_23

Duke Nukem Manhattan Project

Rekomendowane odpowiedzi

mam te wersje ponad 598MB i jest tam filmik jak duke ewulowal i jeszcze jakis bzdet 105MB (demo max peyna), edytor do duka, patch do MP i jeszcze kilka innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l jak okroilem nie wyzucajac nic z gry DN MP to zostalo 239MB zaisntalowanej i kilka plikow na CD potrzebych do odpalenia razem okolo na cd 3MB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak bedziesz sciagał w tej wersji w której jest wiecej MB to napisz czy sa jakies filmiki czy cos jeszcze ciekawego okey...

Obawiam się, że nie zdążę do środy ściągnąć tej większej wersji. A od środy do września nie będę miał netu :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie w nocy sciagnalem sobie nowegu Duke'a i zainstalowalem, zaraz odpale i bede grac, grac i grac !

Yeah ! :D Good luck dude :)

Jakbys mial jakies problemy to sluze pomoca :)

Babes, bullets, bombs, damn I love this job !! :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i qrde mam problem i to dziwne, bo z sama instalacja :oops:

mam tam jakis plik exe i oka rozpakowuje duka robi mi sie katalog i uruchamiam setup, ten instaluje i gierka nie dziala 8O

w tym pierszym katalogu z ktorego robie setup jest katalog program files i jest tam pare plikow, wiec za drugim razem sprobowalem przeniesc te pliki do katalogu juz wlasciwego program files gdzie zainstalowem gre po setupie i tez nie dziala 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i qrde mam problem i to dziwne, bo z sama instalacja  :oops: 

mam tam jakis plik exe i oka rozpakowuje duka robi mi sie katalog i uruchamiam setup, ten instaluje i gierka nie dziala  8O 

w tym pierszym katalogu z ktorego robie setup jest katalog program files i jest tam pare plikow, wiec za drugim razem sprobowalem przeniesc te pliki do katalogu juz wlasciwego program files gdzie zainstalowem gre po setupie i tez nie dziala 8O

Hmmm chyba wykrakalem :(

Ja robilem identycznie jak ty (mam ta wersje 192MB) tzn rozpakowalem tego .exe , uruchomilem setupa - przeszla cala instalacja bez problemow, potem start - prgramy - duke nukem i gra... Nie mam zielonego pojecia czemu nie dziala 8O Jakies komunikaty bledu wywala czy cos? A moze uruchamiales gre tym plikiem z katalogu z ktorego odpalales setup??? trzeba odpalac z tego w katalogu gdzie zainstalowales... Po instalacji instalke mozesz usunac... Daj znac czy cos poradzilem... dziwne... 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no odpalalem z tego gdzie zainstalowalem hmm pobawie sie tym, ale dopiero jutro, bo teraz jestem na w2k i zeby grac musze zmienic na Me, a sciagam cos waznego bardzi i jak narazie idzie dobrze, wiec nie zmieniam systemu, bo z tamtego niew moge sciagnac :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprostu czarny ekran i koniec :/

Odpal skrotem ktory bedzie mial element docelowy taki: (sciezka moze byc inna) "C:Program FilesDuke Nukem - Manhattan ProjectDukeNukemMP.exe" show

Zrazilem sie do gry po paru sekundach ;) dzis zagralem troche dluzej, biedna totalna, szkoda slow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprostu czarny ekran i koniec :/

Odpal skrotem ktory bedzie mial element docelowy taki: (sciezka moze byc inna) "C:Program FilesDuke Nukem - Manhattan ProjectDukeNukemMP.exe" show

Zrazilem sie do gry po paru sekundach ;) dzis zagralem troche dluzej, biedna totalna, szkoda slow.

nie mam nigdzie takiego pliczku z komenda show 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam nigdzie takiego pliczku z komenda show  8O

Robisz link do tego pliku EXE potem wlasciwosci i dopisujesz po " parametr show, odpalasz i wlaczy sie konfiguracja gry i tam pogrzeb i ruszy. Tylko czy warto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi