XAD Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 mam te wersje ponad 598MB i jest tam filmik jak duke ewulowal i jeszcze jakis bzdet 105MB (demo max peyna), edytor do duka, patch do MP i jeszcze kilka innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l jak okroilem nie wyzucajac nic z gry DN MP to zostalo 239MB zaisntalowanej i kilka plikow na CD potrzebych do odpalenia razem okolo na cd 3MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 jak bedziesz sciagał w tej wersji w której jest wiecej MB to napisz czy sa jakies filmiki czy cos jeszcze ciekawego okey... Obawiam się, że nie zdążę do środy ściągnąć tej większej wersji. A od środy do września nie będę miał netu :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 wlasnie w nocy sciagnalem sobie nowegu Duke'a i zainstalowalem, zaraz odpale i bede grac, grac i grac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 wlasnie w nocy sciagnalem sobie nowegu Duke'a i zainstalowalem, zaraz odpale i bede grac, grac i grac !Yeah ! :D Good luck dude :) Jakbys mial jakies problemy to sluze pomoca :) Babes, bullets, bombs, damn I love this job !! :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 jak bede mial problemy to sam sie z nimi uporam :)) wkoncu to Duke, a ja uwielbiam Duke'a ;]] pamietam te czasu z D3D to bylo cos chlip chlip :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no i qrde mam problem i to dziwne, bo z sama instalacja :oops: mam tam jakis plik exe i oka rozpakowuje duka robi mi sie katalog i uruchamiam setup, ten instaluje i gierka nie dziala 8O w tym pierszym katalogu z ktorego robie setup jest katalog program files i jest tam pare plikow, wiec za drugim razem sprobowalem przeniesc te pliki do katalogu juz wlasciwego program files gdzie zainstalowem gre po setupie i tez nie dziala 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no i qrde mam problem i to dziwne, bo z sama instalacja :oops: mam tam jakis plik exe i oka rozpakowuje duka robi mi sie katalog i uruchamiam setup, ten instaluje i gierka nie dziala 8O w tym pierszym katalogu z ktorego robie setup jest katalog program files i jest tam pare plikow, wiec za drugim razem sprobowalem przeniesc te pliki do katalogu juz wlasciwego program files gdzie zainstalowem gre po setupie i tez nie dziala 8O Hmmm chyba wykrakalem :( Ja robilem identycznie jak ty (mam ta wersje 192MB) tzn rozpakowalem tego .exe , uruchomilem setupa - przeszla cala instalacja bez problemow, potem start - prgramy - duke nukem i gra... Nie mam zielonego pojecia czemu nie dziala 8O Jakies komunikaty bledu wywala czy cos? A moze uruchamiales gre tym plikiem z katalogu z ktorego odpalales setup??? trzeba odpalac z tego w katalogu gdzie zainstalowales... Po instalacji instalke mozesz usunac... Daj znac czy cos poradzilem... dziwne... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no odpalalem z tego gdzie zainstalowalem hmm pobawie sie tym, ale dopiero jutro, bo teraz jestem na w2k i zeby grac musze zmienic na Me, a sciagam cos waznego bardzi i jak narazie idzie dobrze, wiec nie zmieniam systemu, bo z tamtego niew moge sciagnac :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 no i [gluteus maximus] nie chce mi dzialac, a tez mam wersje 192 mb 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 no i [gluteus maximus] nie chce mi dzialac, a tez mam wersje 192 mb 8OAle co konkretnie sie dzieje??? Jakies bledy wyrzuca czy cos??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ja tez sciagnołem wersje 192mb i gra hulaaaaaaaaaaaa jak rakieta to gierka jest zarabista przypominaja mi sie stare dobre czasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 poprostu czarny ekran i koniec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 poprostu czarny ekran i koniec :/ Odpal skrotem ktory bedzie mial element docelowy taki: (sciezka moze byc inna) "C:Program FilesDuke Nukem - Manhattan ProjectDukeNukemMP.exe" show Zrazilem sie do gry po paru sekundach ;) dzis zagralem troche dluzej, biedna totalna, szkoda slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Zrazilem sie do gry po paru sekundach ;) dzis zagralem troche dluzej, biedna totalna, szkoda slow.Bluźnisz :lol: :lol: :wink: So many babes, so little time.... :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 poprostu czarny ekran i koniec :/ Odpal skrotem ktory bedzie mial element docelowy taki: (sciezka moze byc inna) "C:Program FilesDuke Nukem - Manhattan ProjectDukeNukemMP.exe" show Zrazilem sie do gry po paru sekundach ;) dzis zagralem troche dluzej, biedna totalna, szkoda slow. nie mam nigdzie takiego pliczku z komenda show 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 nie mam nigdzie takiego pliczku z komenda show 8O Robisz link do tego pliku EXE potem wlasciwosci i dopisujesz po " parametr show, odpalasz i wlaczy sie konfiguracja gry i tam pogrzeb i ruszy. Tylko czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 jeeeeeeeeeee dzieki ide zaraz grac i sie przekonam thx jeszcze raz Xon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 jeeeeeeeeeee dzieki ide zaraz grac i sie przekonam thx jeszcze raz Xon :) Baw sie dobrze :) Polecam sprawdzic : ftp://ftp.bluesnews.com/bf1942/demos/bf19...942_sp_demo.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...