unckle Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Panowie co o tym sądzicie: kupiłem sobie 256mb 333 twinmos ale były skopane to odesłałem na gware. Dopłaciłem troche i wziąłe 2x256mb twinmos 400 na m-tec dostałem kości i byłem happy ale dostałem je w takim pudełku w jakim są pojedyncze. tzn dostałem dwie kości w jednym pojedynczym pudełku powiedzcie o co tu chozi? może dali mi jakiś poserwisowy sprzecior... jeśli mnie tak oszukali to co moge zrobić? co wogole o tym sądzicie. sklep którego to dot. to sirius... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 ej no może sie ktoś wypowie... cxzy tej pamięci nie powinienem dostać w takim "bliźniaczym" pudełeczku tzn. jedna kość obok drugiej??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 sztuka się liczy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 no tak ale teraz mnie te pamiątki troche niepokoją musze mamtestem86 potestować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 a zaznaczyles w zamowieniu ze chcesz pamieci do duala ? jak nie to dobrze ci przysłali , 2 sztuki 256/400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 no wiesz kubasik ale te dwie sztuki 256/400 przyszły mi w jednym pijedynczym pudełku jedna na drugiej a na gawrancji mi napisali ze to zestwa 2x256mb 400 do duala i podali serial number jeden kończy sie na 4 a drugi na 5 i to pudełko ma nalepke z serial number i tam sie one kończy na 4 więc co dali mi te pamięci nie do duala i wsadzili do jednego pudełka a napisali ze to do duala o co chozi i czy cuś z tym zrobić mżna? jak pamiątki bedą bez błędów chodzić to dobrze ale mimo wszystko mnie to zdeka wkurza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...